Tims & B ve Plano A Plano'dan Ortak Proje!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,521
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Tims & B ve Plano A Plano'dan ortak proje!

images

Fransa'nın Cannes şehrinde düzelenen MIPCOM'da anlaşma imzalayan Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın patronu olduğu Tims & B ve Plano A Plano'nun yapımcılığını üstleneceği ve başrolünde Dilan Çiçek Deniz'in yer alması planlanan dizinin senaryo ekibine Ethem Özışık dahil oldu.

Dram türünde olacak dizi iki sezon ve sezonları 10'ar bölüm sürecek, projenin bölüm süreleri ise yaklaşık 50 dakikadan oluşacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş (tv100)

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Tims'in BluTV'ye yapacağı dizi herhalde. Neyse Dilan yeteneksizi TV'den uzak Allah'a yakın olsun. :A

• Olmamış
50 dakikalık 10’ar bölümlü 2 sezon mu... Şükür Allah’ıma sezonu 2 buçuk saatlik 40 bölümlü diziler için bir umut olur umarım.

• Beğendim
Tims'in BluTV'ye yapacağı dizi herhalde. Neyse Dilan yeteneksizi TV'den uzak Allah'a yakın olsun. :A
50 dakikalık 10’ar bölümlü 2 sezon mu... Şükür Allah’ıma sezonu 2 buçuk saatlik 40 bölümlü diziler için bir umut olur umarım.
Ranini öyle yazmıştı.
plano a plano nun şöyle bir dizisi varmış bunu türkiyeye uyarlasın timurcuğum @Çiğdem @serhatt @vadikızı @Dosi @xBUGRAx @Silinmiş Üye falan bu dizide figuran olmak için birbirini öldürür :A @Forumdash @mrt-06 @MasacRE @Sherlock @Harunnn60 @cookies @Maskeli Fedai @ozmoturk @Turkuazz @ozgur2113
toy-boy-1.jpg
toy-boy-7.jpg

Ben sadece figüran olmak istemem bunlarla yalnız. :A Dizinin adı ne? Netflix'e çeksin çekecekse de birbirileriyle de sevişsinler öyle kuru kuru uyarlamasın Tims bunu. Artık bu ülkede de iki erkeğin öpüştüğünü, seviştiğini dizilerde görelim. Tims yaparsa herkes yapar zaten sonrasında devamı gelir. Açılışa Tims yakışır ama. 😎

Toy Boy dizinin adı. :D

Ben sadece figüran olmak istemem bunlarla yalnız. :A Dizinin adı ne? Netflix'e çeksin çekecekse de birbirileriyle de sevişsinler öyle kuru kuru uyarlamasın Tims bunu. Artık bu ülkede de iki erkeğin öpüştüğünü, seviştiğini dizilerde görelim. Tims yaparsa herkes yapar zaten sonrasında devamı gelir. Açılışa Tims yakışır ama. 😎
çok istiyorsan @serhatt la öpüşebilirsin :F kudurupun tek şartı erkek olsun bamyası olsun yeter :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Dizi güzel olabilirse virilerine feyz olur.

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,359
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06