Youtube'den Hangi Eski Dizileri İzliyorsunuz?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,857
Puanı
1,060
1579787651249.png

Tüm kanallar Youtube'ye eski dizileri için ayrı kanallar oluşturarak yayınlamaya başladı, neredeyse tüm eski diziler Youtube'de var... Ciddi izlenme sayılarına ulaşan eski dizileri, herkes takip ediyor. Peki siz, hangi dizileri Youtube'den takip ediyorsunuz?

1579787695059.png

Aşkı Memnu ya yazın bakıyordum kısa videolara. Zira admin çok ilginç başlıklar koyuyor. :F parlatıcıları pistten alalım başlıkları. :F

Bu ara Yaprak Dökümü kısa videoları izleniyor baya, bende itiraf etmek gerekirse arada gözüm kayıyor. :(İzlerken Harun sen napıyorsun diyorum kendime.:F

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Selena'nın bölümler ve kısa videolar rekor kırıyor bu arada, 25-30 milyon izlenme yapıyorlar. :D

• Beğendim
Bu zamana kadar takip ettiklerimden bazıları Büyük buluşma,Kollama,Beşinci boyut,Ekip 1,Leyla ile Mecnun,Ayrı dünyalar,Sırılsıklam,Olacak o kadar,Çiçek taksi,Reyting Hamdi,Böyle mi olacaktı? :D Galiba çoğunu saydım :X

• Beğendim
Şu sıralar Koçum Benim ve Cennet Mahallesi’ne takıldım yeniden. :F

• Beğendim
Aşk-ı Memnu ağırlıklı olarak eski sevdiğim dizileri sahne sahne izlerim :X

• Beğendim
Anam Tatlı Hayat ile Avrupa Yakası'nı izlemedin mi :A
Avrupa Yakası'nı izlemiştim ama sahnelerine falan bakmıyorum mesela. TV'de tekrarı olsa oturur izlerim ama kendi isteğimle açıp bakamam. :A Tatlı Hayat'ın birkaç bölümünü Beyaz TV'den izlemiştim. :A

Sahne sahne yüklüyorlar eski dizileri bu moda oldu artık, yaprak dökümü aşkı memnu avrupa yakası izliyorum özellikle.
Anasayfada başka diziler de görürsem ilgimi çeken, ara sıra açıp izliyorum.

• Beğendim
Açıkçası takip ettiğim dizi yok ama bazen aklıma estiğinde bölümlerine yada final sahnelerine baktıklarım oluyor....Spesifik olarak şu diyeceğim bir dizi yok.

• Beğendim
Avrupa Yakası'nı izlemiştim ama sahnelerine falan bakmıyorum mesela. TV'de tekrarı olsa oturur izlerim ama kendi isteğimle açıp bakamam. :A Tatlı Hayat'ın birkaç bölümünü Beyaz TV'den izlemiştim. :A
Tamam işte neticede izlemişsin. :A Soruda tekrar bakıyor musunuz demiyor zaten izlediniz mi diyor. :A

• İlginç
Reactions: Aserat
Okulun 2. döneminde kafam dağılsın diye 2 diziye başlıyacağım; Umutsuz Ev Kadınları ve Avrupa Yakası.