cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,376
- Puanı
- 1,060
bugünkü Kız biraz yavaş umarım hızlanırevet güzel puan aldı ama sanmıyorum birinci olamaz ya
bugünkü Kız biraz yavaş umarım hızlanırevet güzel puan aldı ama sanmıyorum birinci olamaz ya
Son sahneye yetiştim, puanlar yine düşük....Ama Zuhal'de düşük verdiği için pek bir şey diyemiyorum.
Valla verdi![]()
GM - Yemekteyiz karışımı olmuş, ama ikisinden de daha güzel olmuş. Sadece kayınvalideler gözüküyor, keşke gelinler de gözükse![]()
bugünkü kaynanalardan 18 aldı zuhal imden ise 7 aldı toplam 25 puanı oldu. bugünkü de çok iyi değildi kaybetti bile..Açtım ve izliyorum GM ve Yemekteyiz in karışımı yapmışlar beğenmedim programı uzun süreceğini sanmıyorum![]()
bugünkü kaynanalardan 18 aldı zuhal imden ise 7 aldı toplam 25 puanı oldu. bugünkü de çok iyi değildi kaybetti bile..
çok abarttı o![]()
Allahım Havva teyzem forumunda yinee yaa
24 + zuhal imden 8 aldı toplam 32 oldu ve 1. liğe yerleşti bugünküdünkü kaynana kısasa kısas deyip 3 verdi hiç adaletli puan vermiyorlar valla ya
24 + zuhal imden 8 aldı toplam 32 oldu ve 1. liğe yerleşti bugünkü![]()
@Emre Ozansoy hak etti. çok sevindimm
![]()
![]()
çok çeneli ya hele bugünhafif değilmiydi menüsü ama güzel yaptı böreği falan havvanın gelini alırdı ya çenesinden kaybetti bence![]()
çok çeneli ya hele bugünkendi kaybetti aynen
![]()
herkesin kafasını şişirdi oAynen ya annem nasıl sinirlendi görcen kafam şişti nerden çıktı bu kadın dedi![]()
herkesin kafasını şişirdi oama güldürdü de deli
![]()