Eda Ece'den Film Geliyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,826
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Eda Ece ve sevgilisi Buğrahan Tuncer, bir AVM'de görüntülendi.

5d130054ae298bf32ae34291

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı 'Yıdız Argun' karakteri ile fenomen haline gelen, her sahnesi sosyal medyada büyük beğeni toplayan Eda Ece; tv100'de ekranlara gelen Magazin Hattı kamerasına konuştu.

"Sahneler çok güzel yazılıyor, ayrıca ben bazı yerlerde doğaçlama yapıyorum. Yıldız Argun karakteri hali, tavrı ve hareketleriyleçok güzel oturdu, karşılıklarını da alıyorum. Kariyerimde ilk defa bu kadar farklı yaş grubu insan tarafından, özellikle bayanlar tarafından yoğun ilgi görüyorum." ifadelerini kullanan Ece, muhaberilerin evlilik sorusuna ise "hayat çok acayip, yarınımızı bilmeden yaşıyoruz." cevabını verdi.

Geçtiğimiz hafta trafikte yardım ettiği aile ile de konuşulan güze oyuncu, magazin ekibinin olaylar bittikten sonra geldiğinin de altını çizdi.

Rol aldığı Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy ile görüntülenen Eda Ece'nin, yaz aylarında yer alacağı ve yabancı bir projeden uyarlanacak olan film için çalışmaların devam ettiği ortaya çıktı.

Son düzenleme:
Fatih Aksoy'la görüştüğüne göre tahminimce Ay Yapım-MEDYAPIM ortaklığında çekilecek bir film olur. Umarım konusu, senaryosu, oyuncu kadrosu, müzikleri ile ses getirecek kaliteli bir film olur. Kendisini şu an güzel bir dramda izlemek istiyordum, çok iyi oldu bu haber. Ekibin yolu açık olsun :love1: