Kenan Doğulu'dan 'Beren Saat' ve 'Atiye' Yorumu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,729
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Beren Saat'in eşi, şarkıcı Kenan Doğulu'dan 'Beren Saat' ve 'Atiye' yorumu!

5c8f3ebbc03c0e4facbaf041

Uzun bir süre ara verdiği setlere Netflix'in ikinci yerli yapımı 'Atiye' ile geri dönen Beren Saat'in Metin Akdülger ile olan sahneleri sosyal medyaya damga vurmuştu.

Haklarında ayrılık iddialı dolaşan Kenan Doğulu, Beren Saat'e övgüler yağdırdı: "Her sahnesi mükemmel.Beren'in performansına bir kez daha hayran kaldım. Onunla gurur duyuyorum. Dünya çapında bir oyuncu. Metin (Akdülger) ile harika partner oldular."

'Atiye' ilk sezon bölümleriyle Netfix'te yayında!

(Posta)

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Gizmen and xemrexxx
Kral, biraz da fantezi önerseydin keşke. Beren Saat iyi pantyhose, schoolgirl, cheerleader performansı çıkarır bence ama sen daha iyi bilirsin huahahahaha.

Umarım Netflix adı altında daha daha açık sahneler izleriz de Beren Saat'in gerçek performansını görebiliriz ahahaha.

2 dakika da olsa güzel eğlendim. Sağ ol Kenan Bey.

Belki sonra bi şans veririm Kenan'ım ve Beren'im için:A

Beren Saat'in eşi, şarkıcı Kenan Doğulu'dan 'Beren Saat' ve 'Atiye' yorumu!

5c8f3ebbc03c0e4facbaf041

Uzun bir süre ara verdiği setlere Netflix'in ikinci yerli yapımı 'Atiye' ile geri dönen Beren Saat'in Metin Akdülger ile olan sahneleri sosyal medyaya damga vurmuştu.

Haklarında ayrılık iddialı dolaşan Kenan Doğulu, Beren Saat'e övgüler yağdırdı: "Her sahnesi mükemmel.Beren'in performansına bir kez daha hayran kaldım. Onunla gurur duyuyorum. Dünya çapında bir oyuncu. Metin (Akdülger) ile harika partner oldular."

'Atiye' ilk sezon bölümleriyle Netfix'te yayında!

(Posta)
Haklı bir yorum. Güzel bir iş çıkartmış.

Araları düzelmiş galiba sevindim ikisi adına.
Sevişme sahnesini eşine sormak da ayıp yani, bu magazinciler de iyice şaşırdı.