Beni ne çabuk gözden çıkardın 😱Önce Beşiktaşımızın kupasını çaldı yerden getirsinde sonra gitsin cehennemin dibine zibidileri orada onu bekler @pompy
Beni ne çabuk gözden çıkardın 😱Önce Beşiktaşımızın kupasını çaldı yerden getirsinde sonra gitsin cehennemin dibine zibidileri orada onu bekler @pompy
Senin küllerini koymayı düşünmüştüm
ortagını begendınmı afıllı asktan ceyda @serhattSenin küllerini koymayı düşünmüştüm
@Harunnn60 özlemiştir senaryolarını ayrıca @Forumdash da@Harunnn60 Askın Tuzagında entrıka gelıyor yılbası ozel bolumunde
serhat ve ceydanın entirikası çıkıyor beşiktaşın kupasını çalıyor çiğdeme inat kereminde düşmanı var Ceyda saplantılı aşık kerem müdüre @Çiğdem @Harunnn60 @kerem
ortagını begendınmı afıllı asktan ceyda @serhatt
Senin küllerini koymayı düşünmüştüm
Tanımıyorum ama pompy iyi isimler seçiyor serhatın ortağı uyumludur kesin onla
Ben tek başıma herkese yeterimTanımıyorum ama pompy iyi isimler seçiyor serhatın ortağı uyumludur kesin onla
Aaa ondan ne şüphe Ama Ecünnülere karşı senle ortak olmam iyi oluyor kendi açımdan tek başıma yoruldum artıkBen tek başıma herkese yeterim
E morukladın tabi, sende haklıısınAaa ondan ne şüphe Ama Ecünnülere karşı senle ortak olmam iyi oluyor kendi açımdan tek başıma yoruldum artık
Dünyayı benmi kurtaracamE morukladın tabi, sende haklıısın
Bi kç günlük ömrün kaldı be ne kurtarmasıDünyayı benmi kurtaracam
Hayırdır yeni yılda tatilemi gönderiyorsun beni @Forumdash @xemrexxxBi kç günlük ömrün kaldı be ne kurtarması
Evet cehennemin dibine sıcak sıcak Zebanilerle kutlarsınız yılbaşınıHayırdır yeni yılda tatilemi gönderiyorsun beni @Forumdash @xemrexxx
Afilli aşktaki Ceydayla yılbaşını mahaf etme planı kurdunuz @serhattEvet cehennemin dibine sıcak sıcak Zebanilerle kutlarsınız yılbaşını
Bekliyoruz reyiz.Aşkın Tuzağı Bomba gibi dönüyor
Huzur evinde patlama
14 Şubatta büyük problemler
Ali Ozan müdürün Selin’in tayinini öğrenmesi
Ardından o yeni gelen polis kötülerin eline düşecek
Rıza baba ekibine sızıp haber verecek birisi
Tamam demezse kurtulamaz
Bully İrlanda’da ah be Çiğdem ne çektin yılbaşında
Dansöze para yerine bomba yapıştıran
Sebep ne Domuz eti yediler diye
Bir market Türklere domuz eti getirmiş kuzu koyun dana diye @
@vadikızı @Dosi @Çiğdem @Bully
@Harunnn60
Totem işe yaramamış, demek ki haftaya maçı seyretmelisin. Her zaman işe yaramaz, yaramadığında değişik bir şeyler denemek gerek.
Ben maç seyredincede kaybediyorlar Trabzon’da en son Fenerbahçe @Çiğdem gittiğinde kazanmışTotem işe yaramamış, demek ki haftaya maçı seyretmelisin. Her zaman işe yaramaz, yaramadığında değişik bir şeyler denemek gerek.
Sivas da yeniliyor.