- Reaksiyon puanı
- 79,389
- Puanı
- 1,060
senin açtığın fos konuları söylemiyorum bileFragmanda görünmemesine rağmen dönüyor diye konu açan @serhatt'a selam olsun.![]()
senin açtığın fos konuları söylemiyorum bileFragmanda görünmemesine rağmen dönüyor diye konu açan @serhatt'a selam olsun.![]()
Çarpılır inş.
Neden ölmüş 😱
Ne bilim oğlu dediki annemle geliyoruz onlarda karşılamaya gittiler tabutu gelmişNeden ölmüş 😱
Anladık be kesNe bilim oğlu dediki annemle geliyoruz onlarda karşılamaya gittiler tabutu gelmiş![]()
Oğlu yeter büyümüşte oda çatışmaya baslarBence gelecek![]()
Oğlu defolsun Ceylan gelsinOğlu yeter büyümüşte oda çatışmaya baslar![]()
O geleceğine sen gel tabuttaO ecünnününde tabutu gelsin![]()
![]()
![]()
Ceylanla hızırı evlendirmek için Meryem öldü diyorlar öyle bişi olursa @batuhankaralar gibi bende Ramocu olabilirimO geleceğine sen gel tabutta![]()
ceylan gelmezsse tek takılır yine hızırCeylanla hızırı evlendirmek için Meryem öldü diyorlar öyle bişi olursa @batuhankaralar gibi bende Ramocu olabilirim![]()
![]()
@Forumdash @Aserat @ömer karataş @xemrexxx
Nazı seyirci sevmeyince ona yöneldiler sanırım ama ben Hızırın tek takılmasından yanayım Meryem olmucaksa hiç olmasınceylan gelmezsse tek takılır yine hızır
Seni verelim Hızıra yaşınız da birCeylanla hızırı evlendirmek için Meryem öldü diyorlar öyle bişi olursa @batuhankaralar gibi bende Ramocu olabilirim![]()
![]()
@Forumdash @Aserat @ömer karataş @xemrexxx
Yok artık akran sayılırsınız en fazla 2 3 yaş büyüksündür
kız sen rahmetli meryem çakırbeyliyle liseden arkadaş değil miydin ufal da cebime gir 😱Yok artık akran sayılırsınız en fazla 2 3 yaş büyüksündür![]()
Lise de çift dikiş olduğu için aynı sınıftaydılar yoksa bbu kart hogatha büyük meyremdenkız sen rahmetli meryem çakırbeyliyle liseden arkadaş değil miydin ufal da cebime gir 😱