2019 Aman Reis Duymasın - Film Yorumları

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
69,546
Puanı
1,060
1576249460934.png

Tür: Komedi
Yönetmen: Onur Tan

Oyuncular:
Ozan Akbaba
Mustafa Üstündağ
Emir Benderlioğlu
Ceren Benderlioğlu
Sevinç Kıranlı
Hakan Karsak
Savaş Özdemir

Filmin konusu:
Yeraltı dünyasının en ünlü isimleri, eşleriyle sessiz bir yaz tatiline çıkmaya karar verirler. Deniz otobüsünden iner inmez beklenmedik olaylarla karşılaşır, fakat inatla tatillerine devam ederler. Yönettikleri büyük dünyaların tam zıddı olan küçük bir tatil kasabasında başlarına gelmeyen kalmaz. Maceranın sonunda kendilerini kodeste bulurlar. Bu büyük mafyaların ve eşlerinin en büyük korkusu, skandalları büyük reis Hızır Çakırbeyli’nin duymasıdır.

Filmin Fragmanı:

filmin ilk yarısındaki komik sahneler: boran'un kışın orayı burayı patlattık şimdi kendimizi patlatalım demesi zaferi köpek ısırması ikinci yarıdaki komik sahneler: yanlış taziye evine gidip muhabbet +18 algılanıp kavga çıkması goril hüsnü'nün ilyas ve behzatı tanımaması ilyası arayıp gerçeği öğrenip şok olması zaferin köpek ısırması

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 73959

Tür: Komedi
Yönetmen: Onur Tan

Oyuncular:
Ozan Akbaba
Mustafa Üstündağ
Emir Benderlioğlu
Ceren Benderlioğlu
Sevinç Kıranlı
Hakan Karsak
Savaş Özdemir

Filmin konusu:
Yeraltı dünyasının en ünlü isimleri, eşleriyle sessiz bir yaz tatiline çıkmaya karar verirler. Deniz otobüsünden iner inmez beklenmedik olaylarla karşılaşır, fakat inatla tatillerine devam ederler. Yönettikleri büyük dünyaların tam zıddı olan küçük bir tatil kasabasında başlarına gelmeyen kalmaz. Maceranın sonunda kendilerini kodeste bulurlar. Bu büyük mafyaların ve eşlerinin en büyük korkusu, skandalları büyük reis Hızır Çakırbeyli’nin duymasıdır.

Filmin Fragmanı:
Film tam sizlik @xemrexxx @serhatt :A Ve aksiyondan nasıl komedi çıkarılır gör @Forumdash :A :A :A Gerçi daha izlemedim ama güzeldir :F

Bu adamlar dizidede komikler ama yani :A :A :A Kadına hiç şans tanımıyoruz hemde eleştiri aldımız sezon :A
Kadının senaryosu gecen sezon 2.yarıda düşüştü:A @kerem ile @xBUGRAx ya demiştim. Bir çoçugun sevimliliği üstunden yuruttuler diziyi. Yine iyi reytingi ama alternatifsizlikten :A Hekimoğlu iki diziyi de al ala edicek:Z bekle ve gör

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Kadının senaryosu gecen sezon 2.yarıda düşüştü:A @kerem ile @xBUGRAx ya demiştim. Bir çoçugun sevimliliği üstunden yuruttuler diziyi. Yine iyi reytingi ama alternatifsizlikten :A Hekimoğlu iki diziyi de al ala edicek:Z bekle ve gör
Salımıydı o dizi 😱 Daha gıcık oldum şimdi :A

Kadını reyting uğruna uzattılar geçen sezon biticekti birde ben bu dizi hakkında hep olumlu şey yazmıstım hatırlarsan başarısına bir yandan saygıda duyuyordum :A Geçen sezon zirvede biticekti ama illa batana kadar bitirmiyoruz Eşkiyada bitmiyor ama 9 reyting almıs yanı karşılını alıyor hala :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Salımıydı o dizi 😱 Daha gıcık oldum şimdi :A

Kadını reyting uğruna uzattılar geçen sezon biticekti birde ben bu dizi hakkında hep olumlu şey yazmıstım hatırlarsan başarısına bir yandan saygıda duyuyordum :A Geçen sezon zirvede biticekti ama illa batana kadar bitirmiyoruz Eşkiyada bitmiyor ama 9 reyting almıs yanı karşılını alıyor hala :A
Eskiyayı ab nasıl izliyor ona şaşiriyorum:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem