Ne olmuşsana bir şey olmuş.@serhatt
Ne olmuşsana bir şey olmuş.@serhatt
Harika sın46 konu ile 13K hit..![]()
Haftaya beni aşağılara fırlatırsınPerformansına hayran kaldım cnm tebrikler![]()
Sende hemen arkamdan gelirsin cnmHaftaya beni aşağılara fırlatırsın![]()
Bomba gibi geliyorsun![]()
Aa yok, benim işler karışık. Sana özelden yazarım birazdan birşeyler ?Sende hemen arkamdan gelirsin cnm![]()
Bekliyorum cnmAa yok, benim işler karışık. Sana özelden yazarım birazdan birşeyler ?
@xemrexxx Bişiler düşünüyor gibi umarım sonu bizler için kötü olmaz@xemrexxx sonuncu olmuş gözlerime inanamıyorum![]()
Zaten @Harunnn60 la @mrt-06 görünürde yoktular ama enlerde varlar anlamadım ayoll@mrt-06 nerede görünmüyor ya, açıyor konu forumda aktif zaten.
Benim halime yanalım hep beraber bence, 65 mesaj nedir![]()
Bişiler geveliyordu ama birine 2.şans versemmi vsyle @xemrexxxKimle ö.m'leşiyorsa artık
Listenin ilk ikisiyle konuşuyorum ama 1.olamıyorumen çok efor harcayan benim aslında
![]()
Ateş olsa cürmü kadar
Ben de onu diyorum ya tövbe bismillah bir şey olmuş.Ne olmuş![]()
Ne olduğunu söyle çünkü ben bilmiyorumBen de onu diyorum ya tövbe bismillah bir şey olmuş.![]()
Konu açmaktan bıkmışsınNe olduğunu söyle çünkü ben bilmiyorum![]()
Çok açmadık mı yetmedi miKonu açmaktan bıkmışsın![]()
Valla ben askere gidene kadar konu açma piyasasında yoktun pek. Sonradan parlamışsın.Çok açmadık mı yetmedi mi![]()
Sen giderken başladım senin yokluğunda fırtınalar estirdimValla ben askere gidene kadar konu açma piyasasında yoktun pek. Sonradan parlamışsın.![]()