Galatasaray - MKE Ankaragücü | STSL 19/20 Sezonu - 15. Hafta Maçı

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
48,994
Puanı
1,060
Gs.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, evinde MKE Ankaragücü'nü ağırlıyor.

Hakem: Ali Şansalan
Stadyum: Türk Telekom Stadyumu
Saat: 20:00
Yayın: beIN SPORTS HD 1

İLK 11'LER

Galatasaray XI:
Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Nagatomo, Lemina, Ömer Bayram, Feghouli, Belhanda, Babel, Falcao.

Ankaragücü XI: Korcan, Cebrail, Alihan, Ante, Pazdan, Pinto, Sedat, Faty, Kitsiou, İlhan, Orgill.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Şu ballı takım yine son dakikalarda paçayı kurtarmaz umarım.

kalbim memleketimin takımı Ankaragücü'nden yana :D

Steven N'zonzi maçın sonlarına doğru stada illegal şekilde girip GS yedeklerine saldırmış ve takımı sabote etmiş. Ve sonrasında da goller geldi. Fatih "Tanrı" Terim'in başarısına gölge düşürmek isteyen bu adam derhal sınır dışı edilmelidir.

10 kişi kalmış 6 maçtır bırak galibiyet alamayan lig sonunsuna 2- 0 dan 2-2 maçı vermek... yoruma gerek var mı? Fenerbahçe lig sonuncusu Kayseriye yenildi diye vık vık konuşuanlara selam saygı hürmet...

87. dakikada baktım 2-0 GS önde ve Ankaragücü 10 kişi. Kapattım sayfayı. Sonra foruma girdiğimde bu konuda birşey yazılmamıştı. Dikkatimi çekmişti. Meğerse galibiyet olmadığı için herkes köşeye çekilmiş.
Sonra dizi izlemeye gittim ve yarım saat önce kanal değiştirirken 2-2'lik skoru görünce şaşırdım ve sevindim :A Ama diyorum ya ballı takım şu GS. En kötü beraberlikle kurtarıyor ?

@MasacRE Fatih Terim'e yüklenmen için iyi fırsat. Kap dissleri :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
87. dakikada baktım 2-0 GS önde ve Ankaragücü 10 kişi. Kapattım sayfayı. Sonra foruma girdiğimde bu konuda birşey yazılmamıştı. Dikkatimi çekmişti. Meğerse galibiyet olmadığı için herkes köşeye çekilmiş.
Sonra dizi izlemeye gittim ve yarım saat önce kanal değiştirirken 2-2'lik skoru görünce şaşırdım ve sevindim :A Ama diyorum ya ballı takım şu GS. En kötü beraberlikle kurtarıyor ?

@MasacRE Fatih Terim'e yüklenmen için iyi fırsat. Kap dissleri :A
Bence şaşırsak Iyi ben şaşırdım
10 kişi kalan Ankaragücü 2-2 nasıl yaptı @Çiğdem @Dosi

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and Çiğdem