Evet fav10 ailemizin yine önemli ve büyük neşe kaynaklarından olan bir bireyi @serhatt 5.yılını doldurdu Kayıt olarak 2014 olsada malesef ilk yıllarında çok yararlanamadı forumumuz ondan , tam anlamıyla 2017 itibariyle son 3 yıldır foruma büyük emek verip bildiğiniz neşesi güllü Serhat'ımız oldu
Konularda büyük başarısıyla şuan editör konumunda ve daha yükseklerinide hak ettiğini düşünüyorum ama benim 1. önceliğim hep forumda olan sohbetler goygoylar olmuştur o bakımdan son 3 yıldır iyi bir ikili olduk kendisiyle Çok cici eğlenceli sohbetlerimiz oldu ki devamda ediyor hep birlikte eğlencemiz bozulmazın inş
Son dönemlerde mecburen verdiğim bazı aralar oldu özellikle Nisan-Mayıs aylarında çünkü ozaman foruma hiç haber verememiştim @serhatt da siz değerli dostlarım gibi çok endişe edip merak ederek burdakı aile ortamında olan düşüncemi yanılmadımı göstermişti Kendisininde bazı sıkıntıları oluyor hepimizin oluyor ama burada birazda olsun unutuyoruz cicili bicili sohbetlerimize daha nice 5 yıllar inş
Ve adet, sanada uyumlu
@mrt-06 @Harunnn60 @ozgur2113 @Aserat @vadikızı @xBUGRAx @Billy Kane @dreamy @Turkuazz @DarkLegenD @Tolstoyevski @serhatt @MasacRE @Silinmiş Üye @cookies @MEnes @Maskeli Fedai @batuhankaralar @pompy @denizz19 @alperuz @ozmoturk @Forumdash