Ramumu neydi ondan umutluyuz @xemrexxx ın baş herifi oynayacak bakalım @MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @serhattSen bizi takip et ablacım boşver, giden gitsin kalanlar bizim.
Ramo allahın cezasıRamumu neydi ondan umutluyuz @xemrexxx ın baş herifi oynayacak bakalım @MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @serhatt
RAMBOLAR kovalasın seniRambo olsun bence @mrt-06 @Forumdash
İlk başlarda ben de öyle diyordum, @Aserat ve @serhatt düzeltiyordu beni. Abla kardeş uyumu yine.Rambo olsun bence @mrt-06 @Forumdash
Hay uyumunuz batsınİlk başlarda ben de öyle diyordum, @Aserat ve @serhatt düzeltiyordu beni. Abla kardeş uyumu yine.
Hay uyumunuz batsın
Ramu ne zaten cnm Dizi baslayana kadar Ramo yap Bakalım @xemrexxx bu herifinide elinden alıcakmıyım Osman gibi @MasacRE @Harunnn60 @Forumdashİlk başlarda ben de öyle diyordum, @Aserat ve @serhatt düzeltiyordu beni. Abla kardeş uyumu yine.
Zaten Ramo kara cahilRamu ne zaten cnm Dizi baslayana kadar Ramo yap Bakalım @xemrexxx bu herifinide elinden alıcakmıyım Osman gibi @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash
B tuşu basmamış Rambo dicektim ama yanlış hatam sonucu dizinin doğru adını yazmısım tuhaf herşeyimiz işte : F @mrt-06 @Forumdash @xemrexxxZaten Ramo kara cahil
B tuşu basmamış Rambo dicektim ama yanlış hatam sonucu dizinin doğru adını yazmısım tuhaf herşeyimiz işte : F @mrt-06 @Forumdash @xemrexxx
Bu mezar kaçkını kız kim paylaşıp duruyon
İdolüm UMAY KARAYBu mezar kaçkını kız kim paylaşıp duruyon
Ruhsar afişi gibi çıkmısİdolüm UMAY KARAY
Ruhsara taş çıkARIR BURuhsar afişi gibi çıkmıs
Bunda ecünnü tipi varRuhsara taş çıkARIR BU
sende daha fazla varBunda ecünnü tipi var
Tansiyonum düşecek yine 😱 😱 😱