'Hekimoğlu'nun Yayın Tarihi Belli Oldu! | Kanal D - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,663
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Kanal D'nin merakla beklenen yeni ve iddialı dizisi 'Hekimoğlu'nun yayın tarihi belli oldu!

5dd7800404207c235c6c5088.jpg

Yapımcılığını Karga Seven Pictures'ın, yönetmenliğini Hülya Gezer'in üstlendiği dizinin kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi isimlerin yer aldığı dizi, 17 Aralık'tan itibaren 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Kadın', 'Çocuk'lu Salı yarışına dahil olmaya hazırlanıyor.

'Hekimoğlu', merakla beklenen ilk bölümüyle 17 Aralık Salı akşamı 20.00'de Kanal D'de başlıyor!

Oh be, sonunda bir kanal salı gününe oynadı doğru bir projeyle. Çok doğru bir gün tercihi, bu gün dışında iş yapması zordu zaten. Merakla bekliyorum ilk bölümü, eğer enerjisi güzelse tutacaktır diye düşünüyorum. Bol şans.

Buğra'ma yazık oldu sadece .... :(

Dizi AB'de iyi gider o da bir süre. :D

Azize'den bu kadar çabuk vazgeçilmesi şaşırttı. 😱 İşin kötü tarafı sadece 2 bölüm yayınlanıp 2 hafta ara verecek. Biraz daha dişlerini sıkıp Ocak'ta başlatsalar olmazdı sanki. Ya da cumartesi yayınlansaydı. :(

• Beğendim
Reactions: titreyenadam
Soğuk geldi dizi bana. Mucize Doktor tekrararı gözüyle bakılıcak bence ve ilgi görmeyecek.

Keşke Cumartesi olsaydı ve Ocak'ta başlasaydı, bir diziyi bitirip birini başlatmak, hem de yılbaşı gelirken ne kadar mantıklı.

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Güzel bir haber ve hamle. Kesinlikle tutacaktır. Hafta sonu dizileri düşük alıyor zaten. O günde bir boşluk vardı. İyi oldu. İzleyeceğiz. ??????.

Kanal D ne hale gelmiş ya, yazık gerçekten. 2 hafta sabr edemez olmuş diziye. Kim yönetiyorsa kanalı eski günlerinden çok uzak. :D