Can Yaman'dan Bir Skandal Daha!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Can Yaman skandallara imza atmaya devam ediyor!

Hürriyet gazetesinde Cengiz Semercioğlu'na verdiği bir röportajda "Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım." sözü hem ünlülerin, hem de sosyal medyanın eleştiri odağı olmuştı. Geçtiğimiz günlerde ise davetli olarak gittiği İspanya'da konuk olduğu televizyon programında kadın seyircinin sorusuna "Arka odaya geçelim kanıtlayayım" cevabıyla da tepki çekmiş ve bunların üzerine Mart ayında yayına girmesi beklenen yeni dizisi ertelenmişti.

Bugün UçanKuş'un paylaştığı videoda, Can Yaman'ın İsrailli bir hayranına, “bana bana, dudak dudak, bana bir dudak ver gel” dediği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Can Yaman, bir süre daha magazin dünyasını meşgul edecek gibi duruyor.

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Her yerde Can Yaman görüyoruz, yeter artık gerçekten ?

Forumda bile sürekli konusu açılıyor. Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler... Bu adamın rezilliklerini görmek istemiyorum artık.

• Harika
Reactions: ömer karataş

Forumda bile sürekli konusu açılıyor. Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler... Bu adamın rezilliklerini görmek istemiyorum artık.
aynen ben görmek istemedikçe karşıma çıkıyor yetti artık patlı'can haberleri görmekten gına geldi

aynen ben görmek istemedikçe karşıma çıkıyor yetti artık patlı'can haberleri görmekten gına geldi
Yeter artık yeter diye bağıraağım artık. Allah'ın her günü bu adamın zırvalıklarını görmek zorunda mıyız?
Hemen yeni bir konu açacağım :
'Fav10 üyelerinin Can Yaman İsyanı' başlığı bu olacak, içeriğide sizin mesajlar :A
@S.G.A.T. @Aserat @serhatt @MasacRE @MEnes @Turkuazz @Silinmiş Üye

Reklamın iyisi kötüsü de bal gibi olur. Bu eğer bir reklamsa yanlış strateji. Kensini seven türk hauranlarını soğuttu yahudi birisi ile yatacağım diye. Bu reklamın KÖTÜSÜ işte.

Hareketleriyle kariyerine zarar veriyor haberi yok dizisi eylüle ertelenmiş Faruk beyde kızmış ona

• Güldürdün
Reactions: Dosi