Çukur son sezonu Yaza doğru çok düşer.Dizi ters köşelerden geçilmiyor.
MASTERCHEF TURKIYE | TV8 | 6.92 | 15.41 |
Zaten ilk sezonu finali pAZar yayınlanmıştı ve 10 üstü almıştı7 reyting gelmiş neredeyse. Bu sezon finalini haftasonu yapsın 10-11 gelir.
MASTERCHEF TURKIYE TV8 6.92 15.41
Aynen pazar yapmıştı, total'de 7 ab grubunda 9,50 almıştı, bu sezon daha iyi gittiğini düşünürsek o yüzden 10-11 dedim.Zaten ilk sezonu finali pAZar yayınlanmıştı ve 10 üstü almıştı
Bu formatı da çabuk tüketecek AcunAynen pazar yapmıştı, total'de 7 ab grubunda 9,50 almıştı, bu sezon daha iyi gittiğini düşünürsek o yüzden 10-11 dedim.
Kurtulsan bile 3.sezonunun sonunda alnının akıylan finalini yapar Kuzgun BAH Kurşun pöff üşendim saymaya ve daha nice dizilerin gibi şutlanmazYasak Elma AB'de düşmeye başlamış bile. Zaten fanları da gidişatı eleştiriyordu sezon sonunda kurtuluruz hayırlısıyla.
Öyle görünüyor, haftada 3 gün idealdi ama işteBu formatı da çabuk tüketecek Acun
Survivor'ı bu sene all star yaparsa tüm kadro ancak o zaman ab de iş görürÖyle görünüyor, haftada 3 gün idealdi ama işte
Neye dayanarak bunu diyorsunÇukur son sezonu Yaza doğru çok düşer.
@Forumdash ATV dizilerini izliyor bir tek.
Bu sene Ünlüler - Gönüllüler olacak. Bence böylesi daha iyi özlendi bu format en son 2017'de olmuştu.Survivor'ı bu sene all star yaparsa tüm kadro ancak o zaman ab de iş görür
O da iyi aslında seneye All Star yapar kesin o zaman. Bu yıl da olmazsa dükkanı kapatır gerçi bence..Bu sene Ünlüler - Gönüllüler olacak. Bence böylesi daha iyi özlendi bu format en son 2017'de olmuştu.