bi ara çok yoğundum hediyeleri daha sonra paylaşırım demiştim,bu arada ilk hediyeyi paylaşıp ondan sonrakileri spoiler yapıyorum bazı kullancıların isteğidir o açıdan spoiler kullanıyorum
Aaa bana fark etmiyor ben yaptığınız şeylerden rahatsız olmuyorum biliyorsun nasıl istiyorsanız öyle yapın zaten benim dediğimi yapınca onun bir anlamı yok oyüzden ben üyelerin yaptıklarına asla ne karışırım nede şöyle böyle yap derim bana istediğin şekilde paylaşabilirsinbi ara çok yoğundum hediyeleri daha sonra paylaşırım demiştim,bu arada ilk hediyeyi paylaşıp ondan sonrakileri spoiler yapıyorum bazı kullancıların isteğidir o açıdan spoiler kullanıyorum
Bazı forumcularımız paylaşımların bağlantıyı yavaşlattığını söylüyor çözümü ilk hediyeyi paylaşıp öbür hediyeleri spoi paylaşımıyla sunmayı daha uygun. Fotolar fazla paylaşılınca yavaşlıyormuş ilk hediyeyi paylaşıp öbür hediyeleri spoi paylaşırızAaa bana fark etmiyor ben yaptığınız şeylerden rahatsız olmuyorum biliyorsun nasıl istiyorsanız öyle yapın zaten benim dediğimi yapınca onun bir anlamı yok oyüzden ben üyelerin yaptıklarına asla ne karışırım nede şöyle böyle yap derim bana istediğin şekilde paylaşabilirsin
Aaa senin hediyelerinmi yavaslatıyormuş okadar şey varkan Diğerlerini bilmem bana nasıl istiyorsan öyle paylaş cnm ben hediyeci başımızı korurum oklavam mezardan çıktı @Harunnn60Bazı forumcularımız paylaşımların bağlantıyı yavaşlattığını söylüyor çözümü ilk hediyeyi paylaşıp öbür hediyeleri spoi paylaşımıyla sunmayı daha uygun. Fotolar fazla paylaşılınca yavaşlıyormuş ilk hediyeyi paylaşıp öbür hediyeleri spoi paylaşırız
Oklavayı hak ediyorlarAaa senin hediyelerinmi yavaslatıyormuş okadar şey varkan Diğerlerini bilmem bana nasıl istiyorsan öyle paylaş cnm ben hediyeci başımızı korurum oklavam mezardan çıktı @Harunnn60
Hediye sensin @Harunnn60Tebrikler Yeni gördümasdsfadgashdjask hediyem yok @Harunnn60
Tebrikler Yeni gördümasdsfadgashdjask hediyem yok @Harunnn60
Yeni geldiği için yüklenmiyorum. Biraz dinlensin.Hediye sensin @Harunnn60
Bazı forumcularımız paylaşımların bağlantıyı yavaşlattığını söylüyor çözümü ilk hediyeyi paylaşıp öbür hediyeleri spoi paylaşımıyla sunmayı daha uygun. Fotolar fazla paylaşılınca yavaşlıyormuş ilk hediyeyi paylaşıp öbür hediyeleri spoi paylaşırız
Aaa olur mu turkuaz senin Hediyelerin forumda bir kült oluşturdu bizim bilgisayarımız Kasmıyor sen gönder.Aaa senin hediyelerinmi yavaslatıyormuş okadar şey varkan Diğerlerini bilmem bana nasıl istiyorsan öyle paylaş cnm ben hediyeci başımızı korurum oklavam mezardan çıktı @Harunnn60
hediyeler yolluyorum ama spoi yapıyorum yoksa hediyeleri yollamayı bırakmadım spoi yapıp yolluyorumAaa olur mu turkuaz senin Hediyelerin forumda bir kült oluşturdu bizim bilgisayarımız Kasmıyor sen gönder.
Hmm @Çiğdem ile korktuk bir an hediyesiz kalacağız diyehediyeler yolluyorum ama spoi yapıyorum yoksa hediyeleri yollamayı bırakmadım spoi yapıp yolluyorum
ilk hediyeyi yollayıp öbür hediyeleri spoi şeklinde yolluyorumHmm @Çiğdem ile korktuk bir an hediyesiz kalacağız diye
Aaa olur mu turkuaz senin Hediyelerin forumda bir kült oluşturdu bizim bilgisayarımız Kasmıyor sen gönder.
İki Super Mod arkanda hediyeci başımıza dokunamazlar korkma @Turkuazzilk hediyeyi yollayıp öbür hediyeleri spoi şeklinde yolluyorum
@Forumdash şuan bana @Harunnn60 benle ilgilenmiyor diye dert yanıyor yüklen yanıYeni geldiği için yüklenmiyorum. Biraz dinlensin.