Favoriforumum.Net Dünyada İlk 100.000'de ! Türkiye'de İlk 1500'de !

82 siteyi daha geçersek Türkiye'de ilk 1000'deyiz :) Haydi herkes Alexa toolbar yüklesin :):)

Ben bu siteyi .com dayken de takip ederdim .. o zamanlar 80.000 falandı herhalde .. daha çok var o zamana kadar inşallah beraber göreceğiz o günleri

Ben bu siteyi .com dayken de takip ederdim .. o zamanlar 80.000 falandı herhalde .. daha çok var o zamana kadar inşallah beraber göreceğiz o günleri

Vay :) O zamanlardan beri takip ediyorsun da niye bu kadar bekledin aktif olmak için :):)

O zamanlarda 96bine kadar yükselmiştik en fazla :) Şimdi o rekoru geçeceğiz inşallah yakında :)

Nasil geriledik ki? Yani nasil geriliyorsun siralamada ?

80 diye hatırlıyorum ben de ya :D
o zamanlar girerdim foruma :D oyun konularına bakardım . :D themirle mberk16 mı 18 mi ne :D onların oyun konularına zaten başka konu açan yoktu .. :D ama themirin konuları beğenirdim .. :D

Nasil geriledik ki? Yani nasil geriliyorsun siralamada ?
.com kapandı. .net olarak sıfırdan başlamak zorunda kaldık :)

80 diye hatırlıyorum ben de ya :D
o zamanlar girerdim foruma :D oyun konularına bakardım . :D themirle mberk16 mı 18 mi ne :D onların oyun konularına zaten başka konu açan yoktu .. :D ama themirin konuları beğenirdim .. :D

Sevindim bunları duyduğuma :D

Vay be hepsi duruyor demek :D gerçi ben bunlardan da önceyim :D ama kullanıcı adımı falan unuttum :D değişik bişeydi :D

1 tane bile yorum atmadım hehalde :D atmışımdır belki link kırık falan diye :D