NOW Ferhat ile Şirin - Dizi Yorumları

Kurşun gibi çökmez Ferhat hem sen izlemiyormusun yoksa 😱😱😱 Gerçi senle izlediklerimiz batıyor izlemede :A :A :A @xBUGRAx @serhatt
Böyle dizileri izleyecek kadar boş vaktim yok neyse ki. :A Ama @MEnes izliyorsa kesin batar o yüzden içim rahat. :Z

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Çiğdem
Öyle parçalayıp bıraktılar demek :A :A :A
Sözde ilk sezonun tüm bölümlerini 40 dakikalık bölümlerle yabancı bir ekibe tekrar kurgulatıp Ocak ayında Trt'nin dijital platformunda yayınlayacaklar gibi bir haber vardı. Yani şuan çalışıyorlar güya. :A Sonrasında ne yapacakları belli değil tabi. 2. sezon gelecek mi hikaye bir şekilde devam edecek mi bilinmiyor... :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Sözde ilk sezonun tüm bölümlerini 40 dakikalık bölümlerle yabancı bir ekibe tekrar kurgulatıp Ocak ayında Trt'nin dijital platformunda yayınlayacaklar gibi bir haber vardı. Yani şuan çalışıyorlar güya. :A Sonrasında ne yapacakları belli değil tabi. 2. sezon gelecek mi hikaye bir şekilde devam edecek mi bilinmiyor... :A
Sen en iyisi sezon fınalını tekrar aç bu seferde kendini bu final bölümüydü diye ikna et dosya kapansın ayoll :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Diziyle ilgili bir haber yok ki, duruyor mu durmuyor mu bilmiyorum. Ama dizi devam etse de farklı kadro olacak zaten öyle denmişti. :A
Çukurla Ferhat yeter sana zaten türk dizilerini fazla izlemeye gerek yok :A Yabancı dizilere tekrar ağırlık ver oradada gevşek davranıyordun yanlıs hatırlamıyorsam :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Çukurla Ferhat yeter sana zaten türk dizilerini fazla izlemeye gerek yok :A Yabancı dizilere tekrar ağırlık ver oradada gevşek davranıyordun yanlıs hatırlamıyorsam :A
Zaten öyle yapıyorum. Yabancı dizilere önceden izleyip yarıda bıraktımlarım üzerinden dönüş yaptım, daha başka diziler de var listemde onlara da geçerim zamanla. :A Sinemada yine yoğunluk hep devam zaten. :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
EKYVcoMXYAElukA.jpg

Cansu Dere muhteşemliği... :)

• Beğendim
Reactions: Nikos litas
Zaten öyle yapıyorum. Yabancı dizilere önceden izleyip yarıda bıraktımlarım üzerinden dönüş yaptım, daha başka diziler de var listemde onlara da geçerim zamanla. :A Sinemada yine yoğunluk hep devam zaten. :A
Kütük @MasacRE lelerle ortak dizi izlerken sende katıl :A :A :A Rahmetlide artık bir hortlasa o düzene getiriyordu onları :A :A :A @Maskeli Fedai

Forum İstatistikleri

Konular
176,281
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs