'Benimle Söyle' FOX'a Transfer Oldu!

Tutmasını çok istiyorum ama. Yazın da çok kötü olmayan oranlar almıştı.

Tutacak bir format değil, O Ses varken de yeni bir ses-şarkı yarışması çok zor tutar. Aslında eskiden televizyonda çok güzel yarışmalar olurdu. Wipeout, Fear Factor, Büyük Risk, Telefon Kulübesi gibi. Neden o yarışmaları yeniden yapmıyorlar çok garip. Endemol battı gerçi ama en azından telifini alıp bir yapımcı yapabilir yani çok mu zor?
1-2 seneye Wipeout, Büyük Risk geri döner bence görürsün. :D

• Beğendim
Reactions: blacklion
Bence de dönebilir ama Büyük Risk'i ana akım medyada görmek istemiyorum, tematik kanallarda daha iyi olur o format. En son primetime'dı bence pt için uygun bir format değil... Wipeout'da Asuman Krause'yi özledik ya Show'un aklına neden gelmiyor başlatmak inanılır gibi değil? ??
Asuman yoruldu TV ekranından belli ki :( Çok iyidir kendisi. :( Büyük Risk dönerse Star da döner bence. :D

Aynen bende çok severim, çok sempatik birisi. ? Dönsün de hangi kanalda olduğu önemli değil. Selçuk Yöntem sunarsa iyi olur ama aslında Fox'taki program iyiydi de reytingleri kötüydü. :(
Yöntem de harika isimdir, yakında yeniden gelebilir belki kanalımıza , FOX'uma yani. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Yarışma Yarı Finalinde 3. Finalinde ise 2. oldu.... Fox yabancı menşeii bir kanal; yarışmanın anavatanı ingiltereyi iyice özümserlerse bence tutar; o ses çokdan bitmiş oluyor ocakda çünkü.