S.G.A.T.
Emekli
Arşivde vardır ya o kadar boşlayamazlar bölümleri.Yoktur çünkü aynı durum Pis Yedili'de de var son 4 bölümü çekilmesine rağmen yayınlanmadı.![]()
Son düzenleme:
Arşivde vardır ya o kadar boşlayamazlar bölümleri.Yoktur çünkü aynı durum Pis Yedili'de de var son 4 bölümü çekilmesine rağmen yayınlanmadı.![]()
Yok 101'e kadar var yani kanal için diyorum yapımcı da tabii ki vardır. Sanırım yasal bir şey bu kanal yayınlamadığı için yapımcı da yayınlamıyor.Arşivde vardır ya o kadar boşlayamazlar bölümleri.![]()
Ragıp Savaş mı acaba?Programa denk geldim ve izledim. Avrupa Yakası'nın Gülse Birsel'in başarısı olduğunu söyledi. Yayınlanmamış bölümler derken de, Ilk bölümlerden bahsetti. Ata Demirer ve Hümeyra yerine kadroda ilk başta başka isimlerin olduğunu onlarla ilk bölümleri çektiklerini ve beğenmediği için yayınlamadıklarını söyledi. Hatta Volkan rolünü Ragıp diye bi oyuncunun oynadığını söyledi. Soyadını vermedi.
Benim de aklıma ilk gelen o oldu ama programda soyismini söylemedi. Muhtemelen olabilir.Ragıp Savaş mı acaba?