Kafayı yedi
Kafayı yedi
Sonuç belli olunca yapacağım.
Aksine kalitesi daha da arttı.
Düşmeye baslamıs yakında 5 e inerRekor kırıyor dizimiz çatla
Belli oluyor
Benim için sonucu belli olan şeylerin bir nedeni olmaz, açıklama kabul etmiyorum. 1 puanı sana iade ediyorum, yönetici anket sonuçlarında üstüne koyarsın. Lazım olacak maalum.Bir sürü neden açıkladım canım. Rahatlıkla kabul etmen gereken bir puan haline getirdim.
Şaşırdım bu puana, teşekkürler.
Hımm OK.Düşmeye baslamıs yakında 5 e iner
Hadi şimdide @batuhankaralar gbi tekrar ben geldim de @keremBen elendim zaten, daha fazla takip etmemin bir anlamı yok. İyi akşamlar herkese... (BatuhanKaralar mod on )
Simdi seni cok iyi anliyorum.Hayırlı olsun cnm
En fazla emekli olurum, bir oda da bana verirsiniz huzur evinde mutlu mesut geçiniriz.Benim için sonucu belli olan şeylerin bir nedeni olmaz, açıklama kabul etmiyorum. 1 puanı sana iade ediyorum, yönetici anket sonuçlarında üstüne koyarsın. Lazım olacak maalum.
Yalanmı ayoll Çukur izleyin @serhattHımm OK.
Ay yok @kerem benim elendiğimi söyledi, her şey bitti artık.Hadi şimdide @batuhankaralar gbi tekrar ben geldim de @kerem
Daha dur büyük finalden sonra ben 1 yıl kafa tatili yapıyordum yarışmadan sonra @Yiğitt @dreamy @ozgur2113 @serhatt @Maskeli FedaiSimdi seni cok iyi anliyorum.
Olmaz tatlım, bizim emekli evine huzursuz, geçimsiz tipleri almıyoruz. Belli kalite standartlarından geçmen lazım, büyük ihtimal kalırsın. Ben sana uzaklardan bir apart daire bulurum.En fazla emekli olurum, bir oda da bana verirsiniz huzur evinde mutlu mesut geçiniriz.