İnşallah elenirsin. Benle @batuhankaralar bile kurtaramasın seni.Aynen hemen gönder sonra unutursun falan.![]()
İnşallah elenirsin. Benle @batuhankaralar bile kurtaramasın seni.Aynen hemen gönder sonra unutursun falan.![]()
İnşallah elenirsin. Benle @batuhankaralar bile kurtaramasın seni.![]()
Şebo tatmin etmedi mi?
Yıldız'ın en büyük hitiyle geldim tatlım, sana armağan edip senin kollarına bırakıyorum şarkımı.
Yalniz seni kimse takmiyor, sonuclara baksana.Vallahi billahi Buray'ı şampiyon yapacağız.@ozgur2113
Omuzlarıma yük bindirmeYıldız'ın en büyük hitiyle geldim tatlım, sana armağan edip senin kollarına bırakıyorum şarkımı.![]()
Evet, zevkizsin demek ki.Etmesi mi gerekirdi![]()
Neye şaşırdın ikisinin bir fotoğrafının olmasına mı yoksa Sertab Erener’in haline mi.Bu ne, ben şok 😱
Seni anlatmıyor mu bu şarkı?
Sağol abla beklediğin üç şarkıdan sonuncusu da geldi.
Neye şaşırdın ikisinin bir fotoğrafının olmasına mı yoksa Sertab Erener’in haline mi.
Seni anlatmıyor mu bu şarkı?Salladım şu an neyse.
Sağol abla beklediğin üç şarkıdan sonuncusu da geldi.![]()
Zevk sahibi olduğum parlak secimlerimden belli benceEvet, zevkizsin demek ki.![]()
Hahahahahh her şarkı beni anlatmıyor malesefNeye şaşırdın ikisinin bir fotoğrafının olmasına mı yoksa Sertab Erener’in haline mi.
Hayir Sebnem'in haline sasirdim. Papagana benzemis.Neye şaşırdın ikisinin bir fotoğrafının olmasına mı yoksa Sertab Erener’in haline mi.
Parlaklari secmen bile zevksiz oldugunun kanitidir.Zevk sahibi olduğum parlak secimlerimden belli bence![]()
Kimi seçseydimParlaklari secmen bile zevksiz oldugunun kanitidir.![]()