Yılların geleneği devam ediyor. Yılın en iyi filmlerini bu yıl da Fav10'da hep birlikte izleyip, yorumluyoruz...
Oscar adayları belli olduğu zaman konuya eklenecektir.
Oscar ödülleri bu sene Şubat ayında dağıtılacak, bu yüzden etkinliği bu sene biraz erken başlatma kararı aldık. Her yıl olduğu gibi bu yılda hem Oscar adaylığı kazanan filmleri, hem de adaylığı kıl payı kaçırmış olan yılın diğer iddialı filmlerini Fav10'da hep beraber yorumluyoruz.
PEKİ BİZ BU YIL HANGİ FİLMLERİ İZLEYECEĞİZ?
Her yıl olduğu gibi bu yılda tablomuzu hazırladık, izleyeceğimiz filmlerin şimdilik bazıları (herkes, hepsini izlemek zorunda değil) tabloda yer almaktadır.
Oscar adayları belli oldukça ve siz de önerilerinizi sundukça tabloya film eklemesi yapılacaktır.
- Oscar takımı olarak ise etkinliğe geçen sene katılanlardan ve katılacağını tahmin ettiğim kişileri direkt olarak tabloya yazdım ve tabloyu bu şekilde hazırladım.
- Bu listede olmayan, ancak etkinliğe katılmak isteyenler, bu konu aracılığı ile veya özel mesaj yoluyla Fav10 2019 Oscar Takımı'na dahil olabilirler. Ben de tabloya isimlerini ekleyebilirim.
- En az 3 film izleme zorunluluğu vardır.
- 2019 filmlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.