Benim sunduklarımı geçtin finallerde bile hiç vites düşmedi sanırım ben sunmadım için yanı benden başarılısınSezonu en iyi sekilde ilerletmeye calisiyoruz.![]()
Benim sunduklarımı geçtin finallerde bile hiç vites düşmedi sanırım ben sunmadım için yanı benden başarılısınSezonu en iyi sekilde ilerletmeye calisiyoruz.![]()
Normal oylayacagim dedi bende kabul ettim. 3 haftadir öyle oyluyor zaten.
Oyu sormadımkı ben başkan olarak niye açıklamadın dedim ismiyle resmiyle sende bana diyip başkanlıktan çıktı dedin @mrt-06Normal oylayacagim dedi bende kabul ettim. 3 haftadir öyle oyluyor zaten.![]()
Normal oylayacaksa bir anlami yok ama sen nasil diyorsan öyle olsun.Oyu sormadımkı ben başkan olarak niye açıklamadın dedim ismiyle resmiyle sende bana diyip başkanlıktan çıktı dedin @mrt-06Neyse ben yanlıs anlamısım
![]()
İstedi gibi oylasın bana demeden baskanlıktan çıkmak yok @mrt-06 yarışmacı olmadımı baskanımızNormal oylayacaksa bir anlami yok ama sen nasil diyorsan öyle olsun.![]()
Keske 2 yorum da yapsa, elenince bile yogunluktan konuya bakmadi sanirim.İstedi gibi oylasın bana demeden baskanlıktan çıkmak yok @mrt-06 yarışmacı olmadımı baskanımız![]()
Birazdan görüslerini bildir iste.Eve yeni geldim mesajlara cevap vermeye çalışıyorum benden fikir falan bekleme![]()
Onu sevmiyorum
Bunlar çete kurdularOnu sevmiyorumAma sevmediklerimi getiriyorsun zaten
![]()
İyi geceler cnm fırsat buldukça görüşmeye devam ederiz umarımBunlar çete kurdular
Tutku artık iyi @Çiğdem iyi geceler
Ecünnüler katilin olacak.
Irlandanın başkenti dublinin köyündeyimIrlanda'ya selamlar reyiz.![]()
Eee nasil oralar? Güzel mi?Irlandanın başkenti dublinin köyündeyim