Benim sunduklarımı geçtin finallerde bile hiç vites düşmedi sanırım ben sunmadım için yanı benden başarılısınSezonu en iyi sekilde ilerletmeye calisiyoruz.
Benim sunduklarımı geçtin finallerde bile hiç vites düşmedi sanırım ben sunmadım için yanı benden başarılısınSezonu en iyi sekilde ilerletmeye calisiyoruz.
Normal oylayacagim dedi bende kabul ettim. 3 haftadir öyle oyluyor zaten.
Sevdiğin doğru dürüst kişi @xemrexxx
Oyu sormadımkı ben başkan olarak niye açıklamadın dedim ismiyle resmiyle sende bana diyip başkanlıktan çıktı dedin @mrt-06 Neyse ben yanlıs anlamısımNormal oylayacagim dedi bende kabul ettim. 3 haftadir öyle oyluyor zaten.
Mustici @MEnes kazandık en azındanFazla bile ilerledi
Normal oylayacaksa bir anlami yok ama sen nasil diyorsan öyle olsun.Oyu sormadımkı ben başkan olarak niye açıklamadın dedim ismiyle resmiyle sende bana diyip başkanlıktan çıktı dedin @mrt-06 Neyse ben yanlıs anlamısım
İstedi gibi oylasın bana demeden baskanlıktan çıkmak yok @mrt-06 yarışmacı olmadımı baskanımızNormal oylayacaksa bir anlami yok ama sen nasil diyorsan öyle olsun.
Keske 2 yorum da yapsa, elenince bile yogunluktan konuya bakmadi sanirim. @mrt-06İstedi gibi oylasın bana demeden baskanlıktan çıkmak yok @mrt-06 yarışmacı olmadımı baskanımız
Birazdan görüslerini bildir iste.Eve yeni geldim mesajlara cevap vermeye çalışıyorum benden fikir falan bekleme
Onu sevmiyorum Ama sevmediklerimi getiriyorsun zaten
Bunlar çete kurdularOnu sevmiyorum Ama sevmediklerimi getiriyorsun zaten
İyi geceler cnm fırsat buldukça görüşmeye devam ederiz umarımBunlar çete kurdular
Tutku artık iyi @Çiğdem iyi geceler
Ecünnüler katilin olacak.
Irlandanın başkenti dublinin köyündeyimIrlanda'ya selamlar reyiz.
Eee nasil oralar? Güzel mi?Irlandanın başkenti dublinin köyündeyim