Onların yerine "klas başkan" lakabıyla beni al.Aktif olmayan ve oy göndermeyen üyeleri güncel konudan cikariyoruz sadece.Fok @destere, Milli Sef @sokak sanati ve Peh baskani @Harunnn60 oy yolladiklari takdirde tekrar jüri baskanlari listemize eklenecektir.
![]()
Laf mı soktun sen?Hiç belli olmuyor taraflı olduğun![]()
@mrt-06 taa eskilerden beri jüri başkanıydı. Onu almadık yani. Elendiği için otomatikmen başkanlığına geri döndü.Kıraç’ı da aldınız. Ben fazlalığım dediğine göre? O yüzden oy kullanmayacağım bu sezon beni etiketlemeyin.![]()
Senin oy kullanman bile hata.Onların yerine "klas başkan" lakabıyla beni al.![]()
@xemrexxx Buray'dan sonraki hedefin Şebnem'di değil mi?Yine final puanı alırız inşallah, herkese başarılar.![]()
Ben söyliyeceğimi söyledim nasıl anlamak istersen öyle anlarsınLaf mı soktun sen?![]()
@mrt-06 taa eskilerden beri jüri başkanıydı. Onu almadık yani. Elendiği için otomatikmen başkanlığına geri döndü.
Kanka saçmalama, ne fazlalığı. Sana verdiğim desteği kimseye vermedim biliyorsun. O yüzden sensiz olmaz.![]()
Yetkili kişi @Çiğdem'dir. Bu program onun bana emaneti. Ona söyle kabul ederse haftaya yaparız.Alt tarafı bir kişi daha alacaksanız ama neyse..![]()
Bu haftaki şarkımı seveceksin bence.Hedef değil @dreamy düzgün seçimler yapamıyor)))
İnşallah elenmeden Sen Sevda Mısın'ı kullanmazsın.Tüm algılara inat bu haftayı da atlatacağım.![]()
Finale saklıyorum onu.İnşallah elenmeden Sen Sevda Mısın'ı kullanmazsın.![]()
Benim destegimi istemiyorsun yani.Finale saklıyorum onu.![]()
Sen Sevda mısın’ı erken kullanırsam sonra napacağım.Benim destegimi istemiyorsun yani.![]()