Maskeli Fedai
Favori Üye
(DurmadıBu hafta sözünün arkasinda duracak misin bakalim.![]()
(DurmadıBu hafta sözünün arkasinda duracak misin bakalim.![]()
Ikide bir onun hakkinda konustuguna göre cok özlemissin demek ki.Sen harununa gitsene akıl hastanesinde ziyaret et hem katliamdan kurtulursun belki![]()
Bu yarismada hemseri torpili yasaktir.(Durmadı)
Onun Ka ezik biri yok ki forumda dalga geçeyimIkide bir onun hakkinda konustuguna göre cok özlemissin demek ki.![]()
Dünkü atmosferi nasil buldun?Herkese başarılar. ?
Kan kanı çekermişBu yarismada hemseri torpili yasaktir.@ozgur2113
Gerci severim ben Diyarbekoslari, aslen Urfali oldugumuz icin.![]()
@ozgur2113 ü elemeye çalışan @Maskeli Fedai @kerem ve seni bi yere kapatıp orayı ateşe veririm daha güzel bir katliam olurEvet @Maskeli Fedai @ozgur2113 e 1 vermezse @serhatt ın @Maskeli Fedai ye her şeyini verdiği videoyu paylaşırım @xBUGRAx herkesi öldürür![]()
@ozgur2113 ü elemeye çalışan @Maskeli Fedai @kerem ve seni bi yere kapatıp orayı ateşe veririm daha güzel bir katliam olur![]()
O nereden cikti? ?
Aa olur mu öyle?Niye yapmadınız fazlalık mı geldim![]()
Ben sunucuyum, taraf tutamam.@ozgur2113 ü elemeye çalışan @Maskeli Fedai @kerem ve seni bi yere kapatıp orayı ateşe veririm daha güzel bir katliam olur![]()
Aynen sag gösterip sol vuruyorum hep.Baya iyiydi.? Juri olmak heyecan verici, yarismaci olmayı düşünemiyorum. Kimin elendigi hic tahmin edilemiyor bol ters köşeli. ??
Bunlar birbirlerine mıncıklar sana bakmaz ??
Kıraç’ı da aldınız. Ben fazlalığım dediğine göre? O yüzden oy kullanmayacağım bu sezon beni etiketlemeyin.Aa olur mu öyle?
Suanda dolusmusuz o yüzden, sadece Ahmed'i alabildik sen erken elenseydin seni alirdik.![]()
Gelsin ikisi de bana..Bunlar birbirlerine mıncıklar sana bakmaz ??
Hiç belli olmuyor taraflı olduğunBen sunucuyum, taraf tutamam.@ozgur2113