Kibrit dediğin Adını Bilen Yazsın galibaKibrit dısında tüm güzel şarkıların bitti![]()
![]()
![]()
Kibrit dediğin Adını Bilen Yazsın galibaKibrit dısında tüm güzel şarkıların bitti![]()
![]()
![]()
İltimas (Gülşen düeti)Onlar ne ayoll![]()
![]()
![]()
KEske yarismada daha fazla kalabilseydi, @batuhankaralar gercek bir MS fenomeni.Elenecek adam lazım oldumu @batuhankaralar ı al ele![]()
Kiritle totemine devam etİltimas (Gülşen düeti)
Gün Ağardı ( Ebru Gündeş düeti)
Özledim (Ben özledim galiba seni, bu yüzden bu kadar sitemlerim)
![]()
Kullanmadı mı yoksa. Ben onun oyunu bekliyordum geldiğimden beri.KEske yarismada daha fazla kalabilseydi, @batuhankaralar gercek bir MS fenomeni.![]()
En hit yeni şarkısı değilmi zaten albümü o kurtardı janti okadar iyi değil benceKibrit dediğin Adını Bilen Yazsın galiba![]()
@batuhankaralar 'i dürtmek lazim hep. Mesaj da yazdim cevap veremedi.Kullanmadı mı yoksa. Ben onun oyunu bekliyordum geldiğimden beri.![]()
Hadi Kıraç neyse de O şarkı Barış Manço'nun 8 kez yamanmış ayakkabı giyen hizmetçisiyle eşdeğer olur anca. Buray'ın ise ciddi anlamda getir-götürünü yapar.Şarkım kötü değil ki, Kıraç’tan da Barış Manço’dan da hatta tam puan versem bile Buray’dan bile kat kat iyiydi. Anti lobisi iyi çalışmış..
@batuhankaralar 'i dürtmek lazim hep. Mesaj da yazdim cevap veremedi.![]()
O değişik kim bilir ne yapıyordur şuanKullanmadı mı yoksa. Ben onun oyunu bekliyordum geldiğimden beri.![]()
Tam puan verdim ben elenmesin.
Kime göre neye göre? Senin müzik zevkine göreyse tam tersidir.Hadi Kıraç neyse de O şarkı Barış Manço'nun 8 kez yamanmış ayakkabı giyen hizmetçisiyle eşdeğer olur anca. Buray'ın ise ciddi anlamda getir-götürünü yapar.
Gitti 6+ puan.@batuhankaralar 'i dürtmek lazim hep. Mesaj da yazdim cevap veremedi.![]()