@mrt-06 diren antilere inat4. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 140
Mustafa Sandal 116
Murat Boz 116
Buray 99
Şebnem Ferah 95
Barış Manço 89
Kıraç 66
Dua Lipa 65
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Dua Lipa da elenmesin.
@denizz19 Mustinin yakasından elini çek4. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 140
Mustafa Sandal 116
Murat Boz 116
Buray 99
Şebnem Ferah 95
Barış Manço 89
Kıraç 66
Dua Lipa 65
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Pek şansı yok
Biri gidecek mecburDua Lipa da elenmesin.![]()
İkincilik benim hakkım@denizz19 Mustinin yakasından elini çek![]()
Kibrit dısında tüm güzel şarkıların bittiİkincilik benim hakkım![]()
Dua mi Kirac mi?Biri gidecek mecbur![]()
Yoo İltimas - Özledim - Gün Ağardı toplarım var ve tabi JantiKibrit dısında tüm güzel şarkıların bitti![]()
![]()
![]()
Rezillik... Elemeliyim hemen seni..Yüksek puan veren herkese sonsuz teşekkürler çok mutluyum TürkiyemNe güzel mutlu ettiniz beni sizlere layık olup 11.haftaya da bomba gibi geleceğim. Bugün aranızda olamadım kusura bakmayın
![]()
Sen bana kıyamazsınRezillik... Elemeliyim hemen seni..
Onlar ne ayollYoo İltimas - Özledim - Gün Ağardı toplarım var ve tabi Janti![]()
O eleneli 4-5 hafta oldu zaten.