Ben 50 olunca sen 100 olursun beNiye sen 50 olunca ben 30 a adım atarım sanırım @xemrexxx
Her hafta 3 veriyorsun ondan dedim. Kişi sayısı azaldığı için sıralama bazında iyi gidiyoruz en azından.Dua'nın şarkısı çok iyiydi, yer değiştire değiştire duramadım. İlk 4'ü gözü kapalı, gerisini uğraşa uğraşa değiştirdim.
Ufal da cebime gir
Gercekten sarkini hic begendim, digerleriyle ayni puani versem haksizlik olurdu ve ilk kez Baris Manco'ya bu kadar düsük bir puan verdim. Umarim alinmamissindir.
Yalnız kaldın
Zevksiz.ss @kerem@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Alamancı @kerem
10p) Dua Lipa
10p) Şebnem Ferah
10p) Yıldız Tilbe
10p) Mustafa Sandal
7p) Kıraç
7p) Murat Boz
5p) Mabel Matiz
5p) Buray
5p) Oğuzhan Koç
3p) Barış Manço
@xemrexxx yaşlı diyorsa gencimdir onun dediklerinin zıttı oluyor çünküYalnız kaldın
Acik konusayim elenmeni istemiyorum ve neden 8. haftada bu sarkiyla yaristigina anlam veremedim. Kendine gel ve sakin bir daha böyle hatalar yapma.Puanlayana değil puanlamaya bakmak gerekir daima yoksa kişileştirilmediğini elbette ben de biliyorum o yüzden problem yok ama biraz sert olmuş gerçekten denge bakımından
@xemrexxx yaşlı diyorsa gencimdir onun dediklerinin zıttı oluyor çünkü
@tolgab'ın Oyları:
10 - Mustafa Sandal - Pazara Kadar
9 - Murat Boz - Uçurum
8 - Dua Lipa - No Lie
7 - Buray - Kabahat Bende
6 - Oğuzhan Koç - Takdir-i İlahi
5 - Yıldız Tilbe - Ben Senin Varya
4 - Şebnem Ferah - Yalnız
3 - Kıraç - Yıllar Sonra
2 - Barış Manço - Halil İbrahim Sofrasına
1 - Mabel Matiz - Kör Heves