O kullandıysa kesin uğursuz bir puan vermiştirIddia ediyorum, cok cekismeli bir final oldu. Elenen ve final puani alanlar belliydi ama az önce @MasacRE oy kullandi ve hem elenen hem final puani alanlar degisti.
Haftaya "Olmuyor"Olumlu bir şarkı başlığı koyduğun hafta sana güle güle @ozgur2113
Şarkının adımıHaftaya "Olmuyor"
İlyas @Yiğitt zaten MS de onla yarışmıştıya çeyreğe kalmıstıO da hak verdi gibi bu akıl almaz görüşe.
Bir yerde bitecek totemi elbet
Sende oy kullan bari.@dreamy hak etti bu hafta. Nalan yerine İlyas Yalçıntaş güzel söylemiş dedi şarkıya.
Bu hafta da final puanı alır mıyım bilmem ama güzel bir puan almak gerekiyor.Bir yerde bitecek totemi elbet
@xBUGRAx Yollamadımı çabuk Mustinin -15 i varmış Engini okadar sana yolladık görevini y apSende oy kullan bari.
Elenmezsen şükret beeBu hafta da final puanı alır mıyım bilmem ama güzel bir puan almak gerekiyor.
Hadi ordan be kim beni eleyebilir ben çok stratejik geldimElenmezsen şükret bee
Pazara kadar sandi belki ama sonuclar Cumartesi aciklanacak demistik. @ÇiğdemPazara kadar değil mezara kadar
Elenmeyeceğim
Bundan önce sezonlarda hemen eleniyordu sanırım o ve dalkılıç , diğer sezonada onu deneHadi ordan be kim beni eleyebilir ben çok stratejik geldim