MEnes Forumda 4. Yılında Ve 10.000'ler Kulübünde!

Neyseki ben ve MEnes'ten başka yazan oldu :A
Sizde kaybolmayın yahu, forum tenhalaşıyor 1 kiş bile eksilince. Artık konulara el atıyorum, siz olmayınca zevk vermiyor konu açmak :A
Normalde her gün girerim foruma az da olsa ama arada oluyor böyle 2-3 gün sebepsizce uzaklaştığım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Evet üşenmedim gittim baktım... :A

Kimse uğramamış cidden ahahahaha. Sevenimiz kalmamış heey gidi hey... :A :A
aaa kendini seven biri için sevilmeme düşüncesi çok ağır birşey olsa gerek :A

Hem benim gibi biri konunu özene bezene açmışken üzülmene hiç gerek yok ? :A (kendimizide sıvayalım, yakışır :A )

• Güldürdün
Reactions: MEnes
aaa kendini seven biri için sevilmeme düşüncesi çok ağır birşey olsa gerek :A

Hem benim gibi biri konunu özene bezene açmışken üzülmene hiç gerek yok ? :A (kendimizide sıvayalım, yakışır :A )
Bir şey söyliyim mi umrumda bile değil ahahahah. :A Kim yazmış kim yazmamış bu tarz konuları takmadığımı bilirsin. :A

Hem dediğin gibi 'sen' gelmiş konuyu açmışsın, üstüne sanatsal sıvamışsın bu yeter bana... :A

• İlginç
Normalde her gün girerim foruma az da olsa ama arada oluyor böyle 2-3 gün sebepsizce uzaklaştığım :A
o uzaklaştığın günler benimde az girdiğim günler olsun lütfen :A :A Hissediliyor fazlasıyla yokluğun. Sizin ekipte bildirimleri kaçırmayan tek isimsin. (MEnes'te fena değil ama o arada kaçırıyor :A )

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Bir şey söyliyim mi umrumda bile değil ahahahah. :A Kim yazmış kim yazmamış bu tarz konuları takmadığımı bilirsin. :A

Hem dediğin gibi 'sen' gelmiş konuyu açmışsın, üstüne sanatsal sıvamışsın bu yeter bana... :A
Ya dur hele, umrumda değil vs. dediğinde bende üstüme alınıyorum :T
diğer cümlede azıcık toparlamışsın ama ben üst kısıma takıldım :T:

ve evet bu tarz konuları çok umursamıyorsun ama kabul etki hoşunada gidiyor aslında :A

• Güldürdün
Ya dur hele, umrumda değil vs. dediğinde bende üstüme alınıyorum :T
diğer cümlede azıcık toparlamışsın ama ben üst kısıma takıldım :T:

ve evet bu tarz konuları çok umursamıyorsun ama kabul etki hoşunada gidiyor aslında :A
Senin üstüne alınacak hiç bir şeyin olmadığını bilmen gerekiyor... Ben sadece genel konuştum, doğum günümü falan bile takmam. :A Evdekilere derim hatta hediye falan almayın istemiyorum diye. :A

Hoşuma gidiyor gitmiyor meselesi de değil tam olarak. Salın beni rahat rahat takılayım modunda oluyorum genelde. :A

• Güldürdün
Senin üstüne alınacak hiç bir şeyin olmadığını bilmen gerekiyor... Ben sadece genel konuştum, doğum günümü falan bile takmam. :A Evdekilere derim hatta hediye falan almayın istemiyorum diye. :A

Hoşuma gidiyor gitmiyor meselesi de değil tam olarak. Salın beni rahat rahat takılayım modunda oluyorum genelde. :A
Doğum günümü kendimi bildim bileli kutlamıyorum ve ben bile unutuyorum o derece :A Kimselerede söylemiyorum tarihini. Kimse bana asla ve asla doğum günümu sormasın. En büyük sırım :A :A tövbeliyim o güne :T:

Yok öyle rahat rahat takılmacalar. Unut onu :A

• Güldürdün
Doğum günümü kendimi bildim bileli kutlamıyorum ve ben bile unutuyorum o derece :A Kimselerede söylemiyorum tarihini. Kimse bana asla ve asla doğum günümu sormasın. En büyük sırım :A :A tövbeliyim o güne :T:

Yok öyle rahat rahat takılmacalar. Unut onu :A
Ahahahaha o da ilginç hikayeymiş bak, bir ara dinlerim belki... :A :A

Unutuyorum zaten yavaştan... Artık pek öyle olmayacak gibi... :A :A

• Güldürdün
Ahahahaha o da ilginç hikayeymiş bak, bir ara dinlerim belki... :A :A

Unutuyorum zaten yavaştan... Artık pek öyle olmayacak gibi... :A :A
Yok hikayesinide anlatmam.Beni üzen bir geçmişi var, ondandır yok saymam :D

Rahat takılmaları forum için dedim :A Aklım başka şeylere gidiyor :A

• Güldürdün
@Sherlock bey, geçen @MEnes bey sizi boşuna sıvamadı, böyle bir günde iki katını duymak için sıvamıştı, eh malum,.kendisi sıvanmayı çok sevdiği için başkalarımdan çok kendisini sıvar :A eh sizde birgün karşılığını akacaksın demiştin ona, al işe sana fırsat :A @MasacRE @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz

Adaşıma gerekli ilgi ve alakayı gösterip gerekli sıvama işlemini üşenmediğim bir aralıkta gerçekleştireceğim. :A Kendisi müsterih olsun. :A

Utku beyciğim de adaşımı uzun uzun, derinlemesine sıvamayacak mı? :A @MasacRE

Yok hikayesinide anlatmam.Beni üzen bir geçmişi var, ondandır yok saymam :D

Rahat takılmaları forum için dedim :A Aklım başka şeylere gidiyor :A
İyi o zaman o geçmişi sana hatırlatmaya hiç gerek yok elbette. :A

Biliyorum ne için dediğini ve aklına nelerin geldiğini. Ama biraz salağa yattım yani. :A Neyse anlatınca anlarsın zaten. :A

• Güldürdün
Adaşıma gerekli ilgi ve alakayı gösterip gerekli sıvama işlemini üşenmediğim bir aralıkta gerçekleştireceğim. :A Kendisi müsterih olsun. :A

Utku beyciğim de adaşımı uzun uzun, derinlemesine sıvamayacak mı? :A @MasacRE
Kendiside üşendiğini söyledi. Güvendiğimiz dağlara kar yağıyor :A :A MEnes beyi övgülere boğmaktan sıkıldım. Bayrağı size veriyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
İyi o zaman o geçmişi sana hatırlatmaya hiç gerek yok elbette. :A

Biliyorum ne için dediğini ve aklına nelerin geldiğini. Ama biraz salağa yattım yani. :A Neyse anlatınca anlarsın zaten. :A
Sende uzatma artık yeter ya, anladığını anlamıştım zaten :A Huyun kurusun, ilkkez bilmemezlik yapmıyorsun nede olsa :A

• Güldürdün
Tebrikler gıııı sana hediye olarak iş buldum :A
EHKj7ygW4AEC-m5.jpeg

• Güldürdün