Tüm kategorilerde Fatih Portakal ile FOX Ana Haber zirvede!
İşte sonuçlar...
Kaynak: Medyaradar
#AFİLİAŞK #SENANLATKARADENİZ #KUZGUN #BENİMADIMMELEK
Son düzenleme:
O dizi tutmaz bence Youtube'de hiç ilgi çekmemiş.Son kurak Çarşamba. Haftaya Kurşun yağmuru yaşanacak.
O dizi tutmaz bence Youtube'de hiç ilgi çekmemiş.
Valla Youtube'de izlenenler reyting yapıyor artık ama sen bilirsin.Kitlesinin o saçma siteyle işi yok.
Evet tahminlerinizi alalım yarın reytinglerde neler olur. Günün yapımları; Afilli Aşk, Benim Adım Melek, Sen Anlat Karadeniz ve Kuzgun...
@mrt-06 @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Sherlock @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @kerem @ozgur2113 @HachiKo @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @anniegrant @MEnes @ozmoturk @Gizmen @ömer karataş @alperuz @pompy @Canol @emreemreu @hayret bi şey
Kuzgun yükselerek biter umarım.Evet tahminlerinizi alalım yarın reytinglerde neler olur. Günün yapımları; Afilli Aşk, Benim Adım Melek, Sen Anlat Karadeniz ve Kuzgun...
@mrt-06 @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Sherlock @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @kerem @ozgur2113 @HachiKo @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @anniegrant @MEnes @ozmoturk @Gizmen @ömer karataş @alperuz @pompy @Canol @emreemreu @hayret bi şey
Benim Adım Melek TOTAL'in, Afili Aşk AB'nin zirvesine geçer. SAK, izleyicisini Melek'e kaptırır bence. Kurşun gelince AB'de iyi iş yapabilir. Nedense diziden EZEL izlenimi aldım, güzel bir iş olacağa benziyor.Evet tahminlerinizi alalım yarın reytinglerde neler olur. Günün yapımları; Afilli Aşk, Benim Adım Melek, Sen Anlat Karadeniz ve Kuzgun...
Yine patladın.Kuzgun 0'lara iner, Sen Anlat Karadeniz totalde is yapar, Afili Ask günü 1. bitirir ve diger dizi de napar bilmiyorum.
21 | KUZGUN | STAR TV | 2.17 | 5.52 |
10 | KUZGUN | STAR TV | 2.51 | 6.55 |
17 | KUZGUN | STAR TV | 2.42 | 5.69 |
Reytingler eklendi, tüm kategorilerde Fatih Portakal ile FOX Ana Haber zirvede...
Benim Adım Melek beklenildiği gibi iyi oranlar alıyor.. Fatih de gündemin ekmeğini yiyor.
Tebrik ederim o halde.Ratinglerde iyi gidiyorum atacan Sak yerinden ettim sırada Afili aşk var