Yönetici kankalarıma söylerim seni banlarlar bak
Yönetici kankalarıma söylerim seni banlarlar bak
İyice dengesizleştik neye uğradığını şaşırdı çocuk @batuhankaralarOzaman @batuhankaralar gitsin @ozgur2113
Yıldız Tilbe'ye 1 puan?Ha haa, tarafsız olmaya çalıştım yine
Tekrardan hoşgeldin umarım yarışmacı olarakta birgün dönüşünü görürüz @hayret bi şeyEski yarismaci, yeni jürimiz.
@hayret bi şey 'in Oyları:
11 Kıraç - Razıysan Gel
10 Buray - Kimsenin Suçu Yok
9 Şebnem Ferah - Can Kırıkları
8 Mabel Matiz - Sultan Süleyman
7 Barış Manço - Gesi Bağları
6 Murat Boz - İki Medeni İnsan
5 Mustafa Sandal - Gel Bana
4 Oğuzhan Koç - Yaradana Yalvartma
3 Imagine Dragons - Born to be Yours
2 Dua Lipa - New Rules
1 Yıldız Tilbe - Sana Kalbim Geçti
Kim onlar?Yönetici kankalarıma söylerim seni banlarlar bak
Tesekkür ederim zevkle..Çok iyi şekilde sundun şuana kadar ve sıkıntıların oldu halde şimdiden emeğine sağlık çok güzel bir sonuclar oldu oluyor
Bu şarkısını şahsen yarışmaya dahil etmezdim ben. Onlarca şarkısı var sonuçta. Ama senin yarıştığını da bilmiyodumYıldız Tilbe'ye 1 puan?
İsim veremem, başım belaya girer sonra.Kim onlar?
Simdiden etekleri tutustu. Ahahahahahahahahah.
Listemde yoktu zaten, bir hata yapmışım ve mecburen eklemek zorunda kaldım. Yoksa böyle bir haftaya almazdım.Bu şarkısını şahsen yarışmaya dahil etmezdim ben. Onlarca şarkısı var sonuçta. Ama senin yarıştığını da bilmiyodum
Ben bir iki sanatçı dışında çok fazla sıkı takip etmiyorum. Daha çok şarkıları takip ediyorum. Puanlar değişkenlik gösterir o yüzden@hayret bi şey iyi ki jüri olmuşsun. Şebnem Ferah ile aran nasıl genel olarak
Emekli üyeleri bile sırf elenmem için uykularından uyandırıp foruma geri döndürmüşler, bu nasıl bir hırstır yazıklar olsun 😱Eski yarismaci, yeni jürimiz.
@hayret bi şey 'in Oyları:
11 Kıraç - Razıysan Gel
10 Buray - Kimsenin Suçu Yok
9 Şebnem Ferah - Can Kırıkları
8 Mabel Matiz - Sultan Süleyman
7 Barış Manço - Gesi Bağları
6 Murat Boz - İki Medeni İnsan
5 Mustafa Sandal - Gel Bana
4 Oğuzhan Koç - Yaradana Yalvartma
3 Imagine Dragons - Born to be Yours
2 Dua Lipa - New Rules
1 Yıldız Tilbe - Sana Kalbim Geçti
Hançerrrr şovSatışş 😱 @Çiğdem
Ay dur, son günlerde dost kazığı yemekten bir hal oldum zaten. Bugün elenirsem bir kazığı da @kerem atmış oluyor.
En azından kendi oyumun karşılığını aldım, teşekkürler @MayısKralı@MayısKralı'nın Oyları:
10 murat boz
9 imagine dragons
8 mustafa sandal
7 kıraç
6 buray
5 oğuzhan koç
4 şebnem ferah
3 mabel matiz
2 barış manço
1 yıldız tilbe ( benden hep yüksek alacak herhalde demiştim ama nazar değdi herhalde )