eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 6. Hafta Sonuçları

Kalan yabancılar olarak @Ahmed'in intikamını almak için önümüzdeki haftadan itibaren şer ittifakını paramparça edeceğiz, şimdi bizden korkun :F Bu arada -15'e rağmen elenmediğim için anlık böyleyim :D

DVxf52qW4AAyG9R.jpg
Sana üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum karar veremiyorum en iyisi en iyi yaptığım şeyi güleyim sadece :A :A :A @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Bully @Harunnn60 @kerem

@ozgur2113 tebrik ederim Özgür'üm, hitlerini kullanmaya başladığın ilk haftada zirveyi ele geçirmişsin. :A Çok sevindim. :D

@Yiğitt @mrt-06 sizleri de tebrik ederim canlar :D

@denizz19 1 puanla kaçırmana üzüldüm valla. :( Ama ms'de olabiliyor böyle şeyler... Benim de başıma gelmiştir çok :A Ama sen ilk puanını almaya çok yaklaştığın için üzücü bir durum tabii :A

@Ahmed geçmiş olsun dostum. :( Konuda geyik yapıyoruz tabii, üzüldüm elenmene. :( Senden önce Dua ve Imagine'in elenmesini isterdim ama...

@kerem emeklerine sağlık. :bhr: Büyük iş çıkardın valla @Çiğdem in yokluğunda :A Kraliçe yarın dönüyor neyse ki :A
Kalan iki yabancı olarak tüm DUAlarımız el ele finale kalmak için :A :A @MayısKralı

Sana üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum karar veremiyorum en iyisi en iyi yaptığım şeyi güleyim sadece :A :A :A @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Bully @Harunnn60 @kerem
Bence sevin elenseydim büyük bir reyting kaynağını kaybedecektin :F

• Güldürdün
Reactions: Bully and Çiğdem
@ozgur2113 tebrik ederim Özgür'üm, hitlerini kullanmaya başladığın ilk haftada zirveyi ele geçirmişsin. :A Çok sevindim. :D

@denizz19 1 puanla kaçırmana üzüldüm valla. :( Ama ms'de olabiliyor böyle şeyler... Benim de başıma gelmiştir çok :A Ama sen ilk puanını almaya çok yaklaştığın için üzücü bir durum tabii :A

@Ahmed geçmiş olsun dostum. :( Konuda geyik yapıyoruz tabii, üzüldüm elenmene. :( Senden önce Dua ve Imagine'in elenmesini isterdim ama...

@kerem emeklerine sağlık. :bhr: Büyük iş çıkardın valla @Çiğdem in yokluğunda :A Kraliçe yarın dönüyor neyse ki :A
Hayırlısıyla inş evet @Harunnn60 @kerem bu süreçte aksamaması açısından çok uğraştılar ve zorluğunuda anlamıslardır şimdi yemeğini gidip yesin @kerem :A

• Harika
Reactions: Bully and Harunnn60
@Ahmed Hiç ihtimal vermiyordum çok şaşırdım tam aksine çünkü @batuhankaralar ben kesin elendi diye düşünüyordum diğer hitimallerimde oğuzhan mabeldi katy görünce çok şaşırdım puanları takip etmedim için :A
@kerem büyük emek harcadı bu süreçte ve @Harunnn60 da öyle sizlere çok teşekkürler çocuklar :bhr: :bhr: :bhr:

Bizde acunluk yapmaya çalışıyoruz işte, ekmek parası. Sol gösterip sağ vurmak istedim. :A

Teşekkürler arkadaşlar. :bhr: Bu arada az önce tartıldım 76 olmuşum, hemen gidip yemek yiyip iki kiloyu geri almam lazım. :A

• Harika
Reactions: Bully and Çiğdem

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy