Helal olsun çok güzel konuşuyorsun. @xBUGRAxAmerikan kanalının sözde milliyetçiliğine ihtiyacımız yok.
Helal olsun çok güzel konuşuyorsun. @xBUGRAxAmerikan kanalının sözde milliyetçiliğine ihtiyacımız yok.
Şampiyonun yükselmesi lazımMucize Doktor'dan yeni rekor gelir mi sizce? Şampiyon ne yapar, Çukurova yükselir mi yorumları alalım. (Reyting sonuçları tahmin kısmında etiketlenmek istemiyorsanız mesaja dis atınız)
@Bully @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @ozgur2113 @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @anniegrant @MEnes @ozmoturk @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @haluk792 @Canol @emreemreu @hayret bi şey …..
Böyle zamanlarda sıcak gelişmeleri aktarmak için olay yerine gitmek haberciliktir diyorum ben.
Yok ablacım reyting konularını artık erken açıyoruz böyle yarın için tahminsel yorumlar istiyorum sadece maksat bu konular eskisi gibi olsun.Şampiyonun yükselmesi lazım
Reyting yarışmasınımı yürütüyorsun cnm deniz ve aseratın yaptığını
Ece'm yine yorumlarıyla gündemi belirleyecektir diyorum ben de.Halk cevabını verecektir susuyorum.
Ona 23 Ekim'de Kurşun'la devam edeceğiz bu başka bir şey.Şampiyonun yükselmesi lazım
Reyting yarışmasınımı yürütüyorsun cnm deniz ve aseratın yaptığını
Günlük oluyordu ya o sandımOna 23 Ekim'de Kurşun'la devam edeceğiz bu başka bir şey.
Rüyanda alır evet
Rüyanda alır evet
Niye kaliteli yapım izlenmiyor anlamadım @xBUGRAx gibi ecünnü dizilerimi illa yapmak gerekiyorTutmadı sanki o proje..
Artık listede ilk 10 yapım gösteriliyor. O çıkan listeyi ters çevirirsek Şampiyon'u zirvede görebiliriz evet
Az reytingli kıymet bilmeyen dizilerin yanında olurdunArtık listede ilk 10 yapım gösteriliyor. O çıkan listeyi ters çevirirsek Şampiyon'u zirvede görebiliriz evet
Az reytingli kaliteli dizilerin yanında olurum ben, bu uyduruk şeyin değilAz reytingli kıymet bilmeyen dizilerin yanında olurdun
Aaa bu işte yok olan adamın gibiAz reytingli kaliteli dizilerin yanında olurum ben, bu uyduruk şeyin değil
Hayır ama gelişmeleri takip etmek için haber kanallarına yönelenler, programları takip eden bir kısım izleyici oluyor.Dün yapımların düşüşünü gündeme bağlamak saçma, bence üç dizi de izleyiciyi sıktığı için düştü. Ne yani 19.00'da haberleri izleyip sonra ayıp olur gündem yoğun dizi izlemek olmaz deyip TV'yi mi kapatıyorlar? Mantıksız.
Az reytingli kaliteli dizilerin yanında olurum ben, bu uyduruk şeyin değil
Az reytingli kıymet bilmeyen dizilerin yanında olurdun
Rüyanda alır evet
Ona 23 Ekim'de Kurşun'la devam edeceğiz bu başka bir şey.
Buraya da bakın. https://fav10.net/forum/threads/2019-2020-tv-sezonu-kanalların-yapımları-ve-arşivi.290505/Halk cevabını verecektir susuyorum.
Kaliteli mi hadi ordanNiye kaliteli yapım izlenmiyor anlamadım @xBUGRAx gibi ecünnü dizilerimi illa yapmak gerekiyor
Sanmıyorum bu nedenden dolayı düştüğünü dizilerin ben.Hayır ama gelişmeleri takip etmek için haber kanallarına yönelenler, programları takip edenler oluyor.