İnşallah Imagine elenmiştir, dua zinciri oluşturalım hep beraber.Altta ne güzel iki tane yabancı var.![]()
![]()
İnşallah Imagine elenmiştir, dua zinciri oluşturalım hep beraber.Altta ne güzel iki tane yabancı var.![]()
![]()
Hayır bu haftayı düşük puanlarla açtık ondan yüzümü güldüren bir oy geldi.![]()
@xemrexxx den beni kıskanıyor daha bundan büyük kaosunu bulamaz sanırım @Harunnn60Hadi kaos yarat.![]()
Puanları kim topladıysa yanlış var benim hesaplamalarıma göre 28 puanım 30 değil.Altta ne güzel iki tane yabancı var.![]()
![]()
Dua lipa son 3te mi
Öyle bir şey olmayacak bu hafta yabancılardan birini postalayacağız.Birazdan belki üste çıkacaklar, en altta Buray kalacak.![]()
Iyyy nesini kıskanıyor be görsem gırtlaklarım seni. Ss
Gelecek onundakı çok sev diğim parçaları ama sunuculuğa geçmiş olurum ozamanda duygusallığa yine yer kalmazKız bir şey olmaz arada biz de sahiplenmek istiyoruz Buray’la.![]()
Imagine çok bile kaldı zaten.İnşallah Imagine elenmiştir, dua zinciri oluşturalım hep beraber.@mrt-06
Şebnem Ferah daha evvelsi gün konuşmuştuk.Kimdin unuttum şimdi ya![]()
Final turlarında kullanılıcak şarkı @Yiğitt ah de ah dede sen neymişsin sen dillere düştük senin yüzünden1. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 81
Barış Manço 63
Mabel Matiz 55
Murat Boz 51
Kıraç 45
Şebnem Ferah 45
Mustafa Sandal 43
Katy Perry 37
Tuğba Yurt 33
Buray 30
Dua Lipa 28
Imagine Dragons 27
Oğuzhan Koç 25
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
@Yiğitt iyi gidiyor benceFinal turlarında kullanılıcak şarkı @Yiğitt ah de ah dede sen neymişsin sen dillere düştük senin yüzünden![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @Bully @Harunnn60
Her şeyimiz plan dahilinde, kıskananlar çatlasın. Sen sandalın haline yanFinal turlarında kullanılıcak şarkı @Yiğitt ah de ah dede sen neymişsin sen dillere düştük senin yüzünden![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @Bully @Harunnn60