30 Eylül 2019 Pazartesi Reyting Sonuçları

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,655
Puanı
1,060
72170

Pazartesi akşamının reyting sonuçları belli oldu!

TOTAL ve ABC1'de Show TV'nin dizisi Çukur, AB'de ise Fatih Portakal İle Fox Ana Haber zirvede yer aldı! İşte sonuçlar...
72155

Kaynak: Medyaradar

• Beğendim
Reactions: Nikos litas
2. Sayfa AB grupunda gündüz kuşağından Müge, Esra ve Zuhal'dan sonra en çok izlenen 4. yapım. Ve bunu Mügenin karşısında olmasına rağmen yapa biliyor. Bu programı bitirmek saçmalık. :D

Zaten bitirmeyeceklermiş.
9-11 Hakan Ural & Seda Akgül
11-13 Müge & Gülşen
13-16 Fatih Ürek
2. Sayfa AB grupunda gündüz kuşağından Müge, Esra ve Zuhal'dan sonra en çok izlenen 4. yapım. Ve bunu Mügenin karşısında olmasına rağmen yapa biliyor. Bu programı bitirmek saçmalık. :D

Çukur'a büyük tebrikler, ABC1'de 10 reytingi geçmiş, hele ki 3.sezondaki bir dizi için harika. :)

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Çocuk gün değiştirmeli. Kardeş Çocukları bitiyorken salıya alınabilir mesela. Yükselme potansiyeli var ama kendisiyle aynı izleyiciye hitap eden diziler olunca yükselemiyor.

Zalim İstanbul Total'de Elma'nın ensesine yapışmış ama çok istikrarsız gidiyor bir türlü umutlanamıyorum. :A

Çocuk gün değiştirmeli. Kardeş Çocukları bitiyorken salıya alınabilir mesela. Yükselme potansiyeli var ama kendisiyle aynı izleyiciye hitap eden diziler olunca yükselemiyor.

Zalim İstanbul Total'de Elma'nın ensesine yapışmış ama çok istikrarsız gidiyor bir türlü umutlanamıyorum. :A
Daha çoook beklersin :A

Çocuk tutunacak belli ama daha yüksek reytingler alacağı günler var gibi duruyor. Gün değiştirmeli.