Biz kardeşiz. 😱
Biz kardeşiz. 😱
Tamam yabancılar da gitsin ama Kıraç da pek masum değil. Ağız ishaline yakalanmış zavallı adamcüez.Benim bildiğim tek dua, ellerimizi açıp ettiğimizdir. Bu kadını tanımıyorum, haftaya elenmesi için destek bekliyorum keza Dragon'un da...
İyi geceler herkese..![]()
Tamam...Biz kardeşiz. 😱
Yaşları yetmiyor zaar.Aynen canım 10 milyon üstü izlenen nadir kliplerinden. Ayrıca yorumlarda 2019'da dinleyenler demişler 2 bine yakın beğeni gelmiş hâlâ devam etkisi.![]()
Formülleri çözmeye başlamışsın MS'nin ama yemezlerYüksek puanlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim, zor bir haftaydı ve şimdi ikili elemenin olduğu en zor haftaya giriyoruz..
Nil tarzıyla farklılık yaratan kadın şarkıcılardan biriydi, büyük geçmiş olsun..@xBUGRAx
Gerek şarkı gerek klip çok cıvık idi, yine iyi puan vermişim bu hafta ama misilleme yapma sen yapmazsın gerçi benimkisi de laf
Çok şükür zor haftaları atlattık, şimdi sırada daha zor haftalar var..![]()
Görürüz yapımlarına yorum ve harika atmadığımda da umrunda olmayacak mı.
Şuan kalbimi bir kere daha fethettin"Biz" ne kadar da güzelmişiz.![]()
Yarın da at sonra yapmazsan da sıkıntı yok.Görürüz yapımlarına yorum ve harika atmadığımda da umrunda olmayacak mı.![]()
Yaşları yetmiyor zaar.Ben çok net hatırlıyorum o şarkıyı.
Şu kısmına bayılıyorum zaten
İşime gelmeyince hep
Hayatın kendisi sebep
Sen onca fırsatı tep
Ben aptal mıyım?
Yarın atmayacam işte.Yarın da at sonra yapmazsan da sıkıntı yok.![]()
Şampiyon olursam Nil’e ithaf edecem...Beni anlatıyordu diye ayrı seviyordum...![]()
Yakanızdan düşmem için ne yapman gerektiğini biliyorsun.Manyak anam manyak![]()
Kabusun olmaya devam edicemSen anca hastalık olursun senin yüzünden elendim haftamı mahvettin dünden beri.@ozgur2113
Şu forumda konuların altında gereksiz konuşmaların ve adamcılığın bittiği gün forumu bırakacağımı buradan açıklamak istiyorum. Güzel giden bir sezon yine normal ayarlarına dönüyor. Arkadaşlar rekabet istemiyorsanız baştan söyleyin de boşuna kendimizi yorup katılmayalım bu tür işlere. Şu yarışmada oylarına güvendiğim isim sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Başta onlar olmak üzere hepinize oylarınız için teşekkür ederim.
Sana da geçmiş olsun @xBUGRAx .