@mrt-06 yapmaz, kıyamaz...
@mrt-06 yapmaz, kıyamaz...
Kıraç Tolstoy diye biliyorum ben.Tatlım oynama seyirciye Kıraç olduğumu zaten biliyordun.Bu izleyici bu numaraları yutmazzzz.
![]()
Hiç alakası yok Katy'i severim hem o Türk sayılır.
Bakıyorum da yeni kankin kerem oldu.Teşekkürler ablam, hep desteklerini bekliyoruz.![]()
Sen elenmeliydin sen! Yedin gül gibi Buğra'yı...
Çıldırın, kudurun, ağlayın yabancılar üçte üç gidiyorDinimizle alay eden Dua Lipa varken, Harry Potter'a çektirmediği kalmayan Dragons varken... Nil elendi, yazık..
Bu hafta sende iyi değildin millete suç atma, ben seviyorum o ayrı tabiNil’in bu şarkısının nesi kötüydü anlamadım. Yanılmıyorsam zamanının sürekli dinlenilen parçalarından biri. kıpır kıpır bir şarkı.
Boşuna forumdaki zevksizler yıkılsın yerine AVM yapılsın demedim.![]()
Sağol benim kanala karışıyordu @mrt-06Yeni Milli Şefimiz @xBUGRAx olmuştur, @sokak sanati'nı yarışmanın tuvalet temizleyicisi olarak atıyorum.. Hayırlı olsun.. Yeni yerli ve milli şefimiz..
@Çiğdem yetiş bunlar kalkışma yapıyor duruma müdahale etmen lazımYeni Milli Şefimiz @xBUGRAx olmuştur, @sokak sanati'nı yarışmanın tuvalet temizleyicisi olarak atıyorum.. Hayırlı olsun.. Yeni yerli ve milli şefimiz..
Ah be Buğra'm... Sen bu kurtlar sofrasından çıkamadın ya ona yanarım... @Çiğdem@Çiğdem @Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Katy bacımız eskisi gibi adam akıllı şarkılar çıkarsa da dinlessek. We miss her, R.I.P.Katy bacımız bizi birleştirdi. God ayırmasın. @kerem![]()
Bu @xemrexxx Ajda @ozmoturk eledi şimdi @Yiğitt ve seni elemeye çalısıyor kendisi başarılı olamadı yarışmacılarla sizde olmayın diyeAkın var akın güneşe akın, güneşi zapt edeceğiz, güneşin zaptı yakın...