ATV'den Sürpriz 'Canevim' Kararı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,570
Puanı
1,061
70641d8f-702b-4858-a9c2-8321a6299014.jpg

ATV'nin sevilen dizisi Canevim'de sürpriz gelişme!

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği, başrollerini Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik, Aras Aydın, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Nihan Büyükağaç, Simge Selçuk, Burcu Tuna, Ezgi Şenler ve Bedia Ener'in paylaştığı; bu hafta fragmanları "yeni bölüm" adı altında yayınlanan yapım, son dakika kararıyla final kararı aldı.

Canevim, 17. ve final bölümüyle şimdi ATV'de!

70641d8f-702b-4858-a9c2-8321a6299014.jpg

ATV'nin sevilen dizisi Canevim'de sürpriz gelişme!

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği, başrollerini Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik, Aras Aydın, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Nihan Büyükağaç, Simge Selçuk, Burcu Tuna, Ezgi Şenler ve Bedia Ener'in paylaştığı; bu hafta fragmanları "yeni bölüm" adı altında yayınlanan yapım, son dakika kararıyla final kararı aldı.

Canevim, 17. ve final bölümüyle şimdi ATV'de!
Dizinin yeni bölümü yayınlanmaya devam ederken final kararı aldı, galiba Türk TV tarihinde ikinci kez oluyor bu :A :A

bir haftadır tanıtım dönerken final yazmak bu kadar zor olmamalıydı. Bu bence seyirciye yapılan bir haksızlık (b)

• Beğendim
Reactions: denizz19
Artık böyle işler yapmayın kardeşim, izlenmiyor anlayın. :D

koliba filmin ses ve düzen sağlayıcısı Sinetek firmasının sahibi Sayın Kadir Kuş vefat etmiştir. Vefat edeli 15 gün olmuştur. Baş salığı diliyorum. Kendisini birebir tanıyordum ve çok severdim. Allah rahmet eylesin.

Ömer yazık oldu bence sona yanlış müziği koydular Aile yıldızlar gibidir karanlıkta parlar intro müziğini koymaları lazımdı bide Ceylanin içinden nasıl bir şeytan çıktı hayret kaldim

Dün eve geç gelince nasıl biticek diye izlim dedim ama keşke izlemeseydim yazık ettiler diziye