Senle yarısıcanı anlayıp şey etmişAy bi de erken harcanmış demiş.@batuhankaralar
Teşekkür ederim güzel puanbatuhankaralar
13 Puan: Barış Manço - Gülpembe (Bu şarkıya Börü dizisindeki bir sahnede kullanılmıştı ve o zaman playlistime eklemiştim. Hiç kötü şarkısı olmayan ender sanatçılarımızdan.)
12 Puan: Şebnem Ferah - Ünzile (Yorum yapmaya bile gerek duymuyorum. Yılların eskitemediği bir Şebo şarkısı)
11 Puan: Mabel Matiz - Zor Değil (Diğer pek çok şarkısı gibi bu da müthiş.)
10 Puan: Dua Lipa - Be The One (Dua Lipa'nın en çok sevdiğim şarkılarından.)
9 Puan: Oğuzhan Koç - Sükut u Hayal (Güzel olarak ifade edebileceğim şarkılardan.)
8 Puan: Buray - Tac Mahal (Zaten normalde de beğendiğim bir şarkısıydı, bu hafta iyi puan vermek lazım.)
7 Puan: Murat Boz - Aşkı Bulamam Ben (Murat'ın patlama şarkısı, bu yüzden biraz cömert davrandım)
6 Puan: Katy Perry - Wide Awake (Yabancılara destek)
5 Puan: Kıraç - Talihim Yok Bahtım Kara (Biraz erken kullanılmış sanki)
4 Puan: Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal mıyım? (Organize İşler gibi bu da erken harcanmış. Gerçi Nil'in pek ilerleme şansı da yok o yüzden orta şeker değerlendiriyorum.)
3 Puan: Tuğba Yurt - Güç Bende Artık (Çok daha iyi şarkıları var, bu yüzden ortalamanın bir tık altı puan veriyorum.)
2 Puan: Mustafa Sandal - Şıkır Şıkır (Şarkı normalde çok iyi ama Musti sanki Gülben'in vokalini yapmış gibi, o yüzden puanını kırıyorum.)
1 Puan: Yıldız Tilbe - Yalnız Çiçek (Her zaman olduğu gibi duyguyu geçirmekten uzak.)
alperuz
14p - Barış Manço (çok severek dinlediğim bir şarkı)
13p - Mustafa Sandal (ilk hafta 1 vermiştim galiba inanılmaz bir yükseliş son anda 14'ü kaçırdı)
12p - Yıldız Tilbe (bu şarkı sen söyleyince güzel ¦)
11p - Imagine Dragons (yine severek dinlediğim bir şarkı)
10p - Tuğba Yurt (ilk defa benden bu kadar yüksek aldın galiba)
9p - Katy Perry (sevdim aslında daha düşük verecek
8p - Mabel Matiz (umarım bir gün en yüksek puanı veririm)
7p - Nil Karaibrahimgil (Bu hafta puanı düştü, geçen hafta en yüksek puanı vermişim)
6p - Murat Boz (Aslında güzel şarkı ama usta şarkıcılar gelince geriye düşüyo hep)
5p - Dua Lipa (aslında güzel ama diğerlerinden geri kaldı)
4p - Buray (çok sevdiğim şarkıları var Buray'ın, tam puan bile alabilecekken bu puanlar üzüyor)
3p - Şebnem Ferah (ilk hafta en yüksek puanı almıştı, bu hafta biraz sönük kaldı)
2p - Oğuzhan Koç (aslında güzel bir şarkı ama bu haftalık böyle oldu)
1p - Kıraç (diğer 13 şarkıya nazaran biraz sönük kaldı, umarım haftaya düzelir)
Ayy sinirim kalktı yine terbiyesiz TalatSedef’i bir daha görürsem iyileşirim.Ama bu sefer öyle uzaktan değil yakından.
![]()
Sağol camım bahar nasıl hikayede tek masum kişiyse forumun da en masumu sensin diyorsun yaniKeşke seni böyle vursalar.![]()
Güzel oylar sonlara gelmiş, teşekkürler @alperuzalperuz
13p - Mustafa Sandal (ilk hafta 1 vermiştim galiba inanılmaz bir yükseliş son anda 14'ü kaçırdı)
7p - Nil Karaibrahimgil (Bu hafta puanı düştü, geçen hafta en yüksek puanı vermişim)
6p - Murat Boz (Aslında güzel şarkı ama usta şarkıcılar gelince geriye düşüyo hep)
4p - Buray (çok sevdiğim şarkıları var Buray'ın, tam puan bile alabilecekken bu puanlar üzüyor)
3p - Şebnem Ferah (ilk hafta en yüksek puanı almıştı, bu hafta biraz sönük kaldı)
AferinHaram zıkkım olsun diyeceğim de neyse önümüzdeki haftaları harcamayalım![]()
![]()
alperuz
Neyse onu veriyorumBoncuk dağıttın diyene bak.![]()
Geri mi geleyim diyor bir de.Ayy sinirim kalktı yine terbiyesiz Talat![]()
Son 1 oy
Masacre
14 Barış Manço Gülpembe
13 Mabel Matiz Zor Değil
12 Imagine Dragons Demons
11 Buray Tac Mahal
10 Oğuzhan Koç Sükut u Hayal
9 Kıraç Talihim Yok Bahtım Kara
8 Şebnem Ferah Ünzile
7 Katy Perry Wide Awake
6 Yıldız Tilbe Yalnız Çiçek
5 Dua Lipa - Be The One
4 Tuğba Yurt Güç Bende Artık
3 Murat Boz Aşkı Bulamam Ben
2 Nil Ben Aptal mıyım
1 Mustafa Sandal Şıkır Şıkır (En kötü şarkı bu değil aslında ama 1 dakikalık recabın 40 saniyesi Gülben Ergen??)
Hadsiz sen kimsin kart morukGeri mi geleyim diyor bir de.![]()
Forumun en yılanı sensin be neren masum.Sağol camım bahar nasıl hikayede tek masum kişiyse forumun da en masumu sensin diyorsun yani@Çiğdem iltifat gör