eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Harunnn60
14Katy Perry (En sevdiğim kliplerde, keşke Katy hep böyle kalsaydı..)
14 Şebnem Ferah (özledik bu tarz şarkıları. :))

13 Imagine (Batuş 2 haftadır iyi gidiyor :A)
13 Dua Lipa

12 Yıldız Tilbe (Yiğitt bu hafta çoşmuş. :A)
12 Mustafa Sandal (Haftalar sonunda! Beğendim.)
12 Barış Manço (Efsane :(.)

11 Kıraç
11 Tuğba Yurt

10 Mabel Matiz
10 Buray

8 Oguzhan Koç (duygu eksikliği var :))

7 Nil(Geçen haftaki daha iyiydi bu hafta neden bu kullanıldı şaşırttı)
7 Murat Boz (Daha güzel şarkıları var bu adamın, bu şarkılar sırf albüm doldurmak için yapılmış.)
Beğendirebildiysek ne mutlu bize :A @Harunnn60

• Harika
Reactions: Harunnn60
Harunnn60

13 Dua Lipa

11 Kıraç
11 Tuğba Yurt

10 Mabel Matiz
10 Buray

7 Murat Boz (Daha güzel şarkıları var bu adamın, bu şarkılar sırf albüm doldurmak için yapılmış.)
Teşekkürler. @Harunnn60

• Beğendim
batuhankaralar
13 Puan: Barış Manço - Gülpembe (Bu şarkıya Börü dizisindeki bir sahnede kullanılmıştı ve o zaman playlistime eklemiştim. Hiç kötü şarkısı olmayan ender sanatçılarımızdan.)
12 Puan: Şebnem Ferah - Ünzile (Yorum yapmaya bile gerek duymuyorum. Yılların eskitemediği bir Şebo şarkısı :F )
11 Puan: Mabel Matiz - Zor Değil (Diğer pek çok şarkısı gibi bu da müthiş.)
10 Puan: Dua Lipa - Be The One (Dua Lipa'nın en çok sevdiğim şarkılarından.)
9 Puan: Oğuzhan Koç - Sükut u Hayal (Güzel olarak ifade edebileceğim şarkılardan.)
8 Puan: Buray - Tac Mahal (Zaten normalde de beğendiğim bir şarkısıydı, bu hafta iyi puan vermek lazım.)
7 Puan: Murat Boz - Aşkı Bulamam Ben (Murat'ın patlama şarkısı, bu yüzden biraz cömert davrandım :A )
6 Puan: Katy Perry - Wide Awake (Yabancılara destek :D )
5 Puan: Kıraç - Talihim Yok Bahtım Kara (Biraz erken kullanılmış sanki :( )
4 Puan: Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal mıyım? (Organize İşler gibi bu da erken harcanmış. Gerçi Nil'in pek ilerleme şansı da yok o yüzden orta şeker değerlendiriyorum.)
3 Puan: Tuğba Yurt - Güç Bende Artık (Çok daha iyi şarkıları var, bu yüzden ortalamanın bir tık altı puan veriyorum.)
2 Puan: Mustafa Sandal - Şıkır Şıkır (Şarkı normalde çok iyi ama Musti sanki Gülben'in vokalini yapmış gibi, o yüzden puanını kırıyorum.)
1 Puan: Yıldız Tilbe - Yalnız Çiçek (Her zaman olduğu gibi duyguyu geçirmekten uzak.)

batuhankaralar
13 Puan: Barış Manço - Gülpembe (Bu şarkıya Börü dizisindeki bir sahnede kullanılmıştı ve o zaman playlistime eklemiştim. Hiç kötü şarkısı olmayan ender sanatçılarımızdan.)
12 Puan: Şebnem Ferah - Ünzile (Yorum yapmaya bile gerek duymuyorum. Yılların eskitemediği bir Şebo şarkısı :F )
11 Puan: Mabel Matiz - Zor Değil (Diğer pek çok şarkısı gibi bu da müthiş.)
10 Puan: Dua Lipa - Be The One (Dua Lipa'nın en çok sevdiğim şarkılarından.)
9 Puan: Oğuzhan Koç - Sükut u Hayal (Güzel olarak ifade edebileceğim şarkılardan.)
8 Puan: Buray - Tac Mahal (Zaten normalde de beğendiğim bir şarkısıydı, bu hafta iyi puan vermek lazım.)
7 Puan: Murat Boz - Aşkı Bulamam Ben (Murat'ın patlama şarkısı, bu yüzden biraz cömert davrandım :A )
6 Puan: Katy Perry - Wide Awake (Yabancılara destek :D )
5 Puan: Kıraç - Talihim Yok Bahtım Kara (Biraz erken kullanılmış sanki :( )
4 Puan: Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal mıyım? (Organize İşler gibi bu da erken harcanmış. Gerçi Nil'in pek ilerleme şansı da yok o yüzden orta şeker değerlendiriyorum.)
3 Puan: Tuğba Yurt - Güç Bende Artık (Çok daha iyi şarkıları var, bu yüzden ortalamanın bir tık altı puan veriyorum.)
2 Puan: Mustafa Sandal - Şıkır Şıkır (Şarkı normalde çok iyi ama Musti sanki Gülben'in vokalini yapmış gibi, o yüzden puanını kırıyorum.)
1 Puan: Yıldız Tilbe - Yalnız Çiçek (Her zaman olduğu gibi duyguyu geçirmekten uzak.)

Ay bi de erken harcanmış demiş. :F @batuhankaralar

Harunnn60

13 Dua Lipa

11 Kıraç
11 Tuğba Yurt

10 Mabel Matiz
10 Buray

Boncuk dağıttın diyene bak. :A

• İlginç