Mucize Doktor'dan Yeni Rekor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,320
Puanı
1,060
FOX'un sezona damga vuran dizisi Mucize Doktor'dan yeni rekor!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder ve Murat Aygen'in paylaştığı yapım, dün yayınlanan bölümüyle AB'de 46.35 share, ABC1'de ise 42.79 share alarak TNS sisteminde ölçülen diziler arasındaki en yüksek share rekorunun yeni sahibi oldu.

Rekorun önceki sahibi 20 Aralık 2017'de yayınlanan 99. bölümüyle AB'de 43.28, ABC1'de 40.40 share alan 'Diriliş: Ertuğrul'du.

Mucize Doktor, yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00'de FOX'ta!

EFfQpC_WkAQH-ij

Gelecek hafta Diriliş'in şişirme rekorunu da geçecek gibi görünüyor kısacası daha bu başlangıç. :Z Kocaman tebrikler. :bhr:

• Harika
Reactions: alperuz and Gizmen
Efsane bir dizi. Bu diziyi izlemeyenler ço şey kaybediyorlar. ??????.

• Harika
Reactions: Angelica
Daha fazlasını hak ediyor...

46 share almak nedir ya :bhr:

Yalnız reyting işinden anlamayanlara güzel bir göz boyama olmuş share demek toplam izleyici yüzdesi, rekor kırması için REYTİNGİNİN geçmesi gerek. Var olan izleyicinin %47'si izlediyse bu toplam izleyici Diriliş'inkinden az olabilir. :)

Yalnız reyting işinden anlamayanlara güzel bir göz boyama olmuş share demek toplam izleyici yüzdesi, rekor kırması için REYTİNGİNİN geçmesi gerek. Var olan izleyicinin %47'si izlediyse bu toplam izleyici Diriliş'inkinden az olabilir. :)
Share geneli kapsayan bir oran. Buda gerçek olduğunu doğruluyor.

Burada zaten share rekorundan bahsediyoruz resimdeki yazıyı dikkatli okumak kaydıyla herkes anlayabilir. Sonuçta geçti mi geçti kıskanmayalım pls. :A

• Harika
Reactions: Gizmen
Türkiyenin genelini yani tv izleyen kitlenin yarısının bu diziyi izlediğini gösterir bu durum. Share tv yi izleyen kitle demek. Değişmez yani. Her iki dizi için de aynı kitle geçerlidir. Koskocaman kanaldan çıkan resmi sonuçlar. Verilere dayanıyor yani. Kesin bir haber.

Aynen hemen atlamışlar zaten :D

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Türkiyenin genelini yani tv izleyen kitlenin yarısının bu diziyi izlediğini gösterir bu durum. Share tv yi izleyen kitle demek. Değişmez yani. Her iki dizi için de aynı kitle geçerlidir. Koskocaman kanaldan çıkan resmi sonuçlar. Verilere dayanıyor yani. Kesin bir haber.
Hayır o dediğin şey TVR demek, share tvr'ye bağlı olarak yüzde kaçının izlediğini gösterir 47 share ile aldığı reyting önemli.. Çok izlendiğini reyting gösterir... Ben 2007'den beri yani 12 senedir reytingleri takip ediyorum boş konuşmuyorum. Haa rekorsa share rekoru evet ama izlenme rekoru değil bu, ne zaman reytingde geçer o zaman rekor derim. :)

Burada zaten share rekorundan bahsediyoruz resimdeki yazıyı dikkatli okumak kaydıyla herkes anlayabilir. Sonuçta geçti mi geçti kıskanmayalım pls. :A
Ben Diriliş'i izlemiyorum zaten, sevdiğim bir dizi de değil. Sadece konudaki durumu açıklıyorum... Sen senaryo reytinglerini açıkla artık. :A

Hayır o dediğin şey TVR demek, share tvr'ye bağlı olarak yüzde kaçının izlediğini gösterir 47 share ile aldığı reyting önemli.. Çok izlendiğini reyting gösterir... Ben 2007'den beri yani 12 senedir reytingleri takip ediyorum boş konuşmuyorum. Haa rekorsa share rekoru evet ama izlenme rekoru değil bu, ne zaman reytingde geçer o zaman rekor derim. :)

Ben Diriliş'i izlemiyorum zaten, sevdiğim bir dizi de değil. Sadece konudaki durumu açıklıyorum... Sen senaryo reytinglerini açıkla artık. :A
Şu an dışarıdayım eve gelince hallederim. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919