Kış ayından daha soğuk burası 2 yıldır kar yağmıyor acısını çıkarıcak gibi @TolstoyevskiBurası gündüzleri yaz gibi
Kış ayından daha soğuk burası 2 yıldır kar yağmıyor acısını çıkarıcak gibi @TolstoyevskiBurası gündüzleri yaz gibi
Yağmur var mıKış ayından daha soğuk burası 2 yıldır kar yağmıyor acısını çıkarıcak gibi @Tolstoyevski
Çok bildiğin kış direk geldi buraya sonbaharı atladıYağmur var mı
Buraya uğramadı daha ama akşamları çok soğukÇok bildiğin kış direk geldi buraya sonbaharı atladı
Sabah akşam yağıyor 1 haftadır Gerçi buraya yazında yağıyor yanı burası böyle Ama havalar çok soğuduBuraya uğramadı daha ama akşamları çok soğuk
orada yaşanır mı be taşının buralaraSabah akşam yağıyor 1 haftadır Gerçi buraya yazında yağıyor yanı burası böyle Ama havalar çok soğudu
Ama siz kavrulurkan yazlarıda serin oluyor buralarorada yaşanır mı be taşının buralara
Yazları tatile giderek serinlediğim için sıcak beni bunaltmıyorAma siz kavrulurkan yazlarıda serin oluyor buralar
Bu mesajı hangi kafayla yazmışım ben ya, tövbe tövbe. @DarkLegenD @Tolstoyevski @bazingaBeğenecektim ama yaza baya sövmüşsün sonra olmamış basacaktım ama sonbaharı övmüşsün. O nedenle okudumu işaretledim.
Ankara bugün baya soğudu, özledik valla kışı. Hoş gelmiş.
Valla donuyorum ben de akşamları Geçen sene yaz Ekim'e kadar devam etmişti, bu sene yazı yaşamadığımız gibi direkt kışa geçtik dediğin gibiSonbahar nerede @Tolstoyevski Direk kış ayına geçtik biz burada @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt @Bully @MasacRE
Eskiden çok makul bir insanmışsın.