hahahahah beter olsun
avlu nun kendine hayrı yoktu ıkına sıkına 3 alıyordu, senaryosu da çok tuhaflaşmıştı bence İst Gelini devam ettirebilirdi avlu yerine.Mucize Doktor müthiş yükselmiş. Böyle devam edecek gibi duruyo. Tebrikler.
Bir Zamanlar Çukurova da güzel başlamış. Bir kaç haftaya biraz daha artar diye düşünüyorum.
Star TV bu sezon resmen ölü doğdu. Geçen sezon Söz ve Avlu yu bitirerek hata etti. Ikisi de bir sezon daha götürürdü kanalı. Kardeş Çocukları ve Kuzgun artık hayır etmez. Benim Tatlı Yalanım ı da hafta sonuna almak için geç kaldı. En azından geçen hafta cumartesi ya da pazara geçmiş olsa reytingini bi nebze koruyabilirdi. Şu an sadece Çocuk umut vaadediyor.
avlu nun kendine hayrı yoktu ıkına sıkına 3 alıyordu, senaryosu da çok tuhaflaşmıştı bence İst Gelini devam ettirebilirdi avlu yerine.
Bu yumruk Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi 4. Murat'a ve yapımcısına gelsin. @xemrexxx @ozgur2113 @Bully @Çiğdem
Şampiyonu sende izle @Aserat laGüzel çatlamışsın Mucize Doktor dizisine büyük tebrikler bu yüzden
Senin 2 dizi de paramparça olmuşlar
Üstüne para versen bile yetenek fakiri Tolgahan ve 2 reyting alan bitik dizisini izleyemem.Şampiyonu sende izle @Aserat la
Çok ama çok beklersin Yayından kalkmasını iple çekiyorumŞampiyonu sende izle @Aserat la
Kardeş Çocukları ve Kuzgun un oturmamış kitleleriyle devam ettiği yerde Avlu sağlam takviyelerle çok rahat devam edebilirdi. En azından yeni sezon şansı verilebilirdi. İstanbullu Gelin konusunda da haklısın unutmuşum o da aynı şekilde devam edebilirdi.
Şampiyonu sende izle @Aserat la
Üstüne para versen bile yetenek fakiri Tolgahan ve 2 reyting alan bitik dizisini izleyemem.
Kız kırgınlardan Songül de katılmış diziye 😱, bu Ka erken çökeceğini düşünmezdim dizinin @denizz19 @Dosi @xBUGRAx @serhattÇok ama çok beklersin Yayından kalkmasını iple çekiyorum
Yok kız mucize doktora katılmış. SsHangisi Can evimmi @denizz19
Şampiyon geliyor ozaman @xBUGRAxYok kız mucize doktora katılmış. Ss
hiç şaşırmadımOf şu Adolftay'ın haberlerini getirip getirip önümüze koyma ya. Kız bilgim yok deyip yalanlamış.
Yalan zaten.
Of şu Adolftay'ın haberlerini getirip getirip önümüze koyma ya. Kız bilgim yok deyip yalanlamış.
Yalan zaten.