Kıvanc değilmi bu @MasacRE @Bully kıskanıyordukız senin karius hata yapmış karı gibi ağlıyordur şimdi neyse mesela @serhatt a karşı şu pozisyona çıksa serhatın itirazı olmaz bence .
Ekli dosyayı görüntüle 71762
Kıvanc değilmi bu @MasacRE @Bully kıskanıyordukız senin karius hata yapmış karı gibi ağlıyordur şimdi neyse mesela @serhatt a karşı şu pozisyona çıksa serhatın itirazı olmaz bence .
Ekli dosyayı görüntüle 71762
Aynennzalim istanbuldaki küçük aşüfte gibi
İyi ki de varsın ÇATLA @ÇiğdemBenim yönlendirmelerimle bir problem yaşamayacaklardır Özgür ve Buray beyler Neyse ki ben varım dimi @ozgur2113
Bu yüzden sunucu hanım, rahat olun siz no problem
AMİNinşallah boğazına kılçık kaçar da geberirsin @serhatt
Bundan sonra favori olabilir @ozgur2113Benim yönlendirmelerimle bir problem yaşamayacaklardır Özgür ve Buray beyler Neyse ki ben varım dimi @ozgur2113
Bu yüzden sunucu hanım, rahat olun siz no problem
Cool Kadın'ı dinlemem lazım şimdi çıkaramadım da, Flu Gibi ve Aynen Öyle harika şarkılarFlu Gibi ile birlikte aklımda bu şarkı da Cool Kadın'da dürtüyor bir yandan, klibi yok diye düşük verirler ona da, bahane çok
Flu Gibi ile birlikte aklımda bu şarkı da Cool Kadın'da dürtüyor bir yandan, klibi yok diye düşük verirler ona da, bahane çok
Onur'la balayımızda inş.Seneye bol bol bronzlaşırsın inş. @serhatt
mersi
Sevmiyorum hayatım napiyim@serhatt sana hiçbir şey demiyorum.
Yıldız'dan beklentim büyük. Hadi o beklediğim şarkılarla gel artık.@kerem thank you tatlım lakin 16 point beklerdim senden...
Senin elin her yerde maşallah Uzanıyor her yerevar mıydı ki kız kimin eli kimi cebinde belli değil forumda