Bilmiyorum, sonuçları takip et de gör. Heyecnı kaçmasın, söylemeyeyim.@Billy Kane @sokak sanati @Çiğdem- @turkuazz @kerem @Harunnn60 @xemrexxx @Ahmed @Aserat desteklerinizin en iyisini bekliyorum.![]()
Bilmiyorum, sonuçları takip et de gör. Heyecnı kaçmasın, söylemeyeyim.@Billy Kane @sokak sanati @Çiğdem- @turkuazz @kerem @Harunnn60 @xemrexxx @Ahmed @Aserat desteklerinizin en iyisini bekliyorum.![]()
14 puanGöremedim kaçtı ki![]()
Ne özelliği var ki bu şarkınınBu şarkıyla eleniyorsam hiç yarışmayayım![]()
Yemezler beni etkileyemezsinYabancı sevmiyorsun hadi anladık ama diğer yabancıların yanında bu şarkıya en düşüğü verirsen ciddi anlamda objektif değilsin derim.![]()
Yemezler beni etkileyemezsin![]()
Düşük vermiş olsam bile bunun geçmişimizle bir alakası yokDüşük vermediğini biliyorum geçmişte olan geçmişte kaldı![]()
Düşük vermiş olsam bile bunun geçmişimizle bir alakası yokDua Lipa bana hitap etmiyor.
Mesela Shakira, Rihanna, Lady Gaga, Madonna bunları severim ama Dua nedir yaniTam senden beklenecek bir seçim
![]()
Bilmiyorum, sonuçları takip et de gör. Heyecnı kaçmasın, söylemeyeyim.![]()
Ben Dua'ya kötü demiyorum, bana göre değil diyorumSenin yaptığın kıyaslama Sezen Aksu ile Zeynep Bastık'ı kıyaslamak gibi bir şey. Dediklerin isimler de iyi fakat Dua piyasa da yeni, kötü olduğunu asla kabul etmiyorum![]()
Ben Dua'ya kötü demiyorum, bana göre değil diyorumBu yüzden benden bir beklentin olmasın
Ama tuhaf bir şarkıcı seçimi tabii bana göre, tıpkı senin gibiTencere kapaksınız yani
![]()
Sonuçlarda olmanda fayda var@Billy Kane @sokak sanati @Çiğdem- @turkuazz @kerem @Harunnn60 @xemrexxx @Ahmed @Aserat desteklerinizin en iyisini bekliyorum.![]()
Erkende @xemrexxx zirve yapmıştı bu şarkıyla ve erken kullandım diye üzülmüştüŞarkım çok güzel ama iyi puanları hak ediyorum@Maskeli Fedai
Yine başladı ecünnü zibidiler kalesi olan kanalın ecünnü zibidi dağıtımına