Bilmiyorum, sonuçları takip et de gör. Heyecnı kaçmasın, söylemeyeyim.@Billy Kane @sokak sanati @Çiğdem- @turkuazz @kerem @Harunnn60 @xemrexxx @Ahmed @Aserat desteklerinizin en iyisini bekliyorum.
Bilmiyorum, sonuçları takip et de gör. Heyecnı kaçmasın, söylemeyeyim.@Billy Kane @sokak sanati @Çiğdem- @turkuazz @kerem @Harunnn60 @xemrexxx @Ahmed @Aserat desteklerinizin en iyisini bekliyorum.
14 puanGöremedim kaçtı ki
Ne özelliği var ki bu şarkınınBu şarkıyla eleniyorsam hiç yarışmayayım
Yemezler beni etkileyemezsinYabancı sevmiyorsun hadi anladık ama diğer yabancıların yanında bu şarkıya en düşüğü verirsen ciddi anlamda objektif değilsin derim.
14 puan
Yemezler beni etkileyemezsin
Düşük vermiş olsam bile bunun geçmişimizle bir alakası yok Dua Lipa bana hitap etmiyor.Düşük vermediğini biliyorum geçmişte olan geçmişte kaldı
Düşük vermiş olsam bile bunun geçmişimizle bir alakası yok Dua Lipa bana hitap etmiyor.
Mesela Shakira, Rihanna, Lady Gaga, Madonna bunları severim ama Dua nedir yani Tam senden beklenecek bir seçim
Bilmiyorum, sonuçları takip et de gör. Heyecnı kaçmasın, söylemeyeyim.
Ben Dua'ya kötü demiyorum, bana göre değil diyorum Bu yüzden benden bir beklentin olmasınSenin yaptığın kıyaslama Sezen Aksu ile Zeynep Bastık'ı kıyaslamak gibi bir şey. Dediklerin isimler de iyi fakat Dua piyasa da yeni, kötü olduğunu asla kabul etmiyorum
Ben Dua'ya kötü demiyorum, bana göre değil diyorum Bu yüzden benden bir beklentin olmasın
Ama tuhaf bir şarkıcı seçimi tabii bana göre, tıpkı senin gibi Tencere kapaksınız yani
Ben olmasam @Aserat seni yuvarlıcakSeni yuvarlıycaz o merdivenlerden
Sonuçlarda olmanda fayda var@Billy Kane @sokak sanati @Çiğdem- @turkuazz @kerem @Harunnn60 @xemrexxx @Ahmed @Aserat desteklerinizin en iyisini bekliyorum.
Şarkım çok güzel ama iyi puanları hak ediyorum @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai Senden şiir alabilmek için oylucak bu hafta @Bully
Erkende @xemrexxx zirve yapmıştı bu şarkıyla ve erken kullandım diye üzülmüştüŞarkım çok güzel ama iyi puanları hak ediyorum @Maskeli Fedai
Yine başladı ecünnü zibidiler kalesi olan kanalın ecünnü zibidi dağıtımına @ozgur2113 @Bully @xemrexxx @serhatt