16 Eylül 2019 Pazartesi Reyting Sonuçları

@Bully bile bıraktı onu :A :A :A Zaten Çukur gelince çökmüş :F @xBUGRAx @xemrexxx
Sana inat Yasak Elma'nın son bölümünün videolarını izlicem youtubedan :A

Ayrıca Çukur'dan sonra günün en başarılı dizisi Yasak Elma, geçen haftaya göre büyük yükselişte. Çöken bizim Zalim İstanbul olmuş maalesef.. Zaten 2 dizimiz tutuyordu şu an, 1'i gitti :A @Yiğitt

Ayrıca Çukur'dan sonra günün en başarılı dizisi Yasak Elma, geçen haftaya göre büyük yükselişte. Çöken bizim Zalim İstanbul olmuş maalesef.. Zaten 2 dizimiz tutuyordu şu an, 1'i gitti :A @Yiğitt
Yasak Elma bence şuan yayından kalkma reytingleri alıyor eğer bununla övünüyorsa @xBUGRAx @serhatt zaten tehrike arz etmiyorlarmış :A :A :A Ben zirvede falan sanıyordum :F

Yasak Elma bence şuan yayından kalkma reytingleri alıyor eğer bununla övünüyorsa @xBUGRAx @serhatt zaten tehrike arz etmiyorlarmış :A :A :A Ben zirvede falan sanıyordum :F
5'i geçiyor işte daha napsın. Yakında 6'ya da çıkar :A Kemik kitlesi var dizinin, sezon sonunu da rahat çıkarırlar :A

Bizim Kimse Bilmez bu kadar alamıyor :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Çukur sezon açılışına göre güzel reyting almış. Bugün karşısında Söz olmadığına göre rahat 10 reytinglere çıkması lazım :D

Yasak Elma iyi gidiyor da bu senaryoyla ne kadar devam edebilirler bilmiyorum. Diziye her bölüm birilerini ekliyorlar, birileri kayboluyor falan sezon sonunu çıkarabilirlerse tebrik için hediye gönderirim :A

Zalim İstanbul'da izleyiciler tepki göstermeye başlamış, Nedim ayağa kalkmazsa o da Ocak ayını zor görür :F

Vuslat Ocak'ta final yapar, Canevim'in de bu kadar bölüm devam etmesi hatta ilk bölümünün yayınlanması büyük başarı. Koliba artık NTC gibi karar alıp dizi işini bıraksın :D

Yeni dizilerimiz zirvede yer alacak ful zaten, no problem. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
71681

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem